Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
Textstorlek Mindre Större
 
Distanskurser på folkhögskola. Bil med illustrationer.

Distanskurser på folkhögskola

Distanskurser på folkhögskola innebär en större flexibilitet i tid och rum och passar dig som vill studera hemifrån eller på andra tider än under dagtid på vardagar.

Distanskurser på folkhögskola bedrivs med hjälp av internet och är mötes- och dialogbaserade i sammanhållna grupper. Det innebär att grupperna startar samtidigt. En del distanskurser är helt på distans, medan andra kombinerar distansstudierna med ett antal gemensamma fysiska samlingar/kursdagar på folkhögskolan. Hur mycket och hur ofta man är på respektive folkhögskola varierar från kurs till kurs.

Nätbildarna

Nätbildarna är ett nätverk av 12 folkhögskolor som tillsammans vill utveckla flexibelt lärande inom folkbildningen. Kursdeltagarna bestämmer tid och plats för sina studier men verksamheten bygger på folkbildningens idé att man lär tillsammans i en gruppgemenskap där erfarenhetsutbyte och levande dialog prioriteras. Läs mer på www.natbildarna.nu »


Alla län
Alla ämnesområden
Välj ett ämnesområde först

Detaljerad sökning

Dela
Kommentarer Minimera
 • Hej Lollo!
  Folkhögskolorna är inte knutna till någon kommun så du kan söka till vilken folkhögskola du vill i hela Sverige.

  Några folkhögskolor har också distanskurser med eller utan fysiska träffar. Du kan gå in i Sök kurser och göra dina val till höger på sidan. I Sök kurser kan du också välja vilken folkhögskola du vill studera på, till exempel Eskilstuna.

  Lycka till!

  21 januari 2015 Inlagd av Eva, folkhögskola.nu

 • hej!
  Kan man läsa en distanskurs i eskilstuna om man bor i en annan komun?

  20 januari 2015 Inlagd av Lollo

 • Hej Rahma!
  Man kan bo i Norge och studera på distans vid folkhögskola i Sverige. Tänk på att vissa distanskurser har fysiska träffar. Under kurstyp i "Sök kurser" kan du välja distanskurser med eller utan fysiska träffar.
  Lycka till!

  19 januari 2015 Inlagd av Eva, folkhögskola.nu

Fler kommentarer

Skriv en kommentar till "Distanskurser"


Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.
Captcha

Obligatoriska fält *