Textstorlek Mindre Större
Alla terminer
Detaljerad sökning

Kajsa på kursen Recycle design

Intervju med Kajsa som går en designkurs i återbruk på en folkhögskola. På kursen använder de återvunnet material till sin design och arbetar med att ta vara på det som andra ser som skräp.

Är du intresserad av att läsa en designkurs? Det finns mängder av kurser inom konst, måleri, textil, grafik och formgivning m.m. på folkhögskolan.
Här hittar du alla designkurser och formgivningskurser »

Vill du se fler filmer från folkhögskolan, följ folkhögskola.nu på YouTube »

Vi går på folkhögskola
Man känner sig vuxen... och man tar sitt eget ansvar

"Man känner sig vuxen... och man tar sitt eget ansvar"

Möt Ragheed som går Allmän kurs - svenska som andraspråk på Långholmens folkhögskola. Målet är att söka till polishögskolan när han blir klar med Allmän kurs.

Det roligaste är att måla

"Det roligaste är att måla"

Gina går en skapandekurs för kvinnor med funktionsnedsättning på Långholmens folkhögskola. Hon tycker att kursen gör att man utvecklas och blir mer öppen.

Marie går Dramapedagogutbildning på folkhögskola

Marie går Dramadagogutbildningen på Västerbergs folkhögskola. Här berättar hon om utbildningen och om hur det är att gå på folkhögskola.

Vad hände sen? Tre berättelser från folkhögskolan

Tre före detta folkhögskoledeltagare berättar om sin tid på folkhögskola, hur de utvecklats och gått vidare i livet efter folkhögskolan.

Linnéa på Textilkursen

Intervju med Linnéa som går en textilkurs på folkhögskola. Här berättar hon om livet på folkhögskola, med kulturkvällar, nya människor och tid att fundera på vad hon vill göra i framtiden.

Julian på Friluftsliv, hantverk och ledarskap

Intervju med Julian som läser en friluftslivsutbildning på folkhögskola. Här berättar Julian om hur det är att bo i tipitält och leva nära naturen.

Alyssa från USA

Intervju med Alyssa Anderson som är utbytesstudent från USA och som går på folkhögskola i Sverige. Här kan du se och höra hur Alyssa upplever Sverige och den svenska folkhögskolan.

Axel på Musiklinjen

Intervju med Axel som går en musiklinje på en folkhögskola. Här berättar han om glädjen i att sjunga och hur det känns att flytta hemifrån till en folkhögskola.

Thomas på Allmän kurs Naturvetenskapligt basår

Intervju med Thomas som går Allmän kurs Naturvetenskapligt basår på en folkhögskola. Tidigare var han mest inriktad på cirkuskonster men nu satsar han på att skaffa sig gymnasiebehörighet inom naturvetenskapliga ämnen.

Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Kajsa på kursen Recycle design"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.