Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
 
Fredrik Olén, Eva Grenfeldt, Agneta Wallin, Lina Remnert

Folkhögskolornas informationstjänst / folkhögskola.nu

Folkhögskolornas informationstjänst (FIN) är alla de svenska folkhögskolornas informationskontor. Det är vi som driver den här webbplatsen och som ansvarar för den samlade informationen om landets alla 151 folkhögskolor.

Hur arbetar vi?

FIN har av folkhögskolorna fått i uppdrag att genom målinriktat kommunikations- och marknadsföringsarbete skapa en tydlig bild av utbildningsformen folkhögskola samt bidra till att rekrytera kursdeltagare.

FIN arbetar för att öka kunskapen om kursutbudet och utbildningsformen genom strategiskt kommunikationsarbete, marknadsföring, studievägledning och produktion av informationsmaterial som t ex kurskataloger och den här webbplatsen folkhögskola.nu.

Hur är vi organiserade?

FIN ingår som en del i Folkhögskolornas serviceorganisation, FSO och finansieras av folkhögskolorna. Vi arbetar på uppdrag av:


Dela

Senast uppdaterad: 2015-03-26

Kommentarer
 • Hej Susan!

  Jag kan tyvärr inte svara dig för det finns inga centrala uppgifter om varifrån gäststuderande kommer. Detta kan bara de olika folkhögskolorna svara på.

  Södra Vätterbygdens folkhögskola har utbyte sedan lång tid tillbaka i deras Collegekurs med North Park University, Chicago.

  Det finns ett fåtal kurser som helt sker med engelska som kursspråk. Du hittar dem genom "Detaljerad sökning" i den grå listen - och sedan > Vad vill du studera > Övrigt > Engelska som kursspråk.

  19 maj 2014 Inlagd av Agneta Wallin, folkhögskola.nu

 • Vilka folkhögskolor har de flesta amerikanska studerande? Finns det FHS med kurser och program på engelska? På förhand tack!

  14 maj 2014 Inlagd av Susan

 • Hello Susan!

  No, there are no Folk High Schools that offer Swedish Courses on line to people living abroad.

  11 juli 2013 Inlagd av Agneta Wallin, folkhögskola.nu

Fler kommentarer

Skriv en kommentar till "Folkhögskolornas informationstjänst (FIN)"


Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.
Captcha

Obligatoriska fält *