Textstorlek Mindre Större

Dalarnas län

I Dalarnas län finns sju folkhögskolor. Här hittar du både behörighetsgivande kurser (allmänna kurser) och profilkurser där du kan läsa en inriktning mot ett särskilt ämne eller yrke.

Allmänna kurser finns på alla skolor. Utöver det erbjuder skolorna en mångfald av kurser, såsom Skrivarlinje, assistentutbildning, folkmusik och teckenspråkskurs. På alla folkhögskolorna finns möjlighet att bo på internat.

Till höger hittar du alla folkhögskolor i Dalarnas län. Nedan ser du de kurser som skolorna erbjuder.

Senast uppdaterad: 2014-09-22

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Västanviks folkhögskola Dalarnas län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Mora folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Västanviks folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs för personer med dövblindhet Västanviks folkhögskola Dalarnas län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs för personer med dövblindhet Västanviks folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Fastighet och bygg Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs F-blocket - individuellt anpassade studier med stöd Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Grundskolekurs Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Hållbar utveckling Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Kunskapsprofilen Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Ludvika Fornby folkhögskola, filial Ludvika Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Lära på personlig grund - med stöd i studier och boende Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs med personlig utveckling Leksands folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs svenska och teckenspråk för invandrare Västanviks folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs svenska och teckenspråk för invandrare Västanviks folkhögskola Dalarnas län 18 aug 2014 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Steget - för dig som gått särskola Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 01 sep 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Storkök - kost - hälsa Sjöviks folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Baskurs för invandrare Mora folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Borlänge Brunnsviks folkhögskola Dalarnas län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Estet Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Dalarnas län"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.