Textstorlek Mindre Större

Fornby folkhögskola

Fornby folkhögskola ligger i Borlänge i Dalarna. Studiemiljön är härlig. Vackra hus runt en gård med träddungar och med Tunaån intill. Våra filialer finns i Falun och i Ludvika. Vi ger behörighetsgivande kurser och kurser med estetisk och konstnärlig inriktning, och driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhällsengagemang, lärande och kultur. Folkhögskolan utgår från en helhetssyn på människa och lärande. Var och en får möjlighet att förverkliga sina drömmar och nå sitt allra bästa. Vi har spetskunskaper och är samtidigt breda, nyfikna och prestigelösa – vi bryr oss, på riktigt.

Vi har allmänna kurser, hjärnskadekurs, konstkurs, textilkurser, SMF, SFI, distans-, sommar- och samverkanskurser.

Utbildning i Svenska för invandrare
Skolan har betygsrätt i Svenska för invandrare. Kursen riktar sig till dig som har läst SFI tidigare, och har bott några år i Sverige, men som av olika anledningar inte har avslutat SFI- studierna.

För skolans samtliga kurser gäller att de startar under förutsättning att tillräckligt antal studerande finns.

Lokalerna i Borlänge är tillgängliga för rörelsehindrade och hörselskadade.

Senast uppdaterad: 2014-10-17

Fornby folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Ludvika Fornby folkhögskola, filial Ludvika Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Ludvika Fornby folkhögskola, filial Ludvika Dalarnas län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Estet Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Estet Fornby folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Högskoleförberedande Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Högskoleförberedande Fornby folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Internationell Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Internationell Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Kvinnoperspektiv Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Kvinnoperspektiv Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Samhälle och insikt Fornby folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Samhälle och insikt Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Social Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Social Fornby folkhögskola, filial Falun Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Svenska som andraspråk - grundskolenivå Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Svenska som andraspråk - gymnasienivå Fornby folkhögskola Dalarnas län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Svenska som andraspråk - gymnasienivå Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Konstkurs Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Konstkurs fortsättning - halvtid Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kurs för dig med förvärvad hjärnskada Fornby folkhögskola Dalarnas län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hello!

My name is Héctor Alsinet Rodríguez and I was working in Serbia and Estonia as Spanish and Catalan teacher.
    I joined groups of culture, language and social issues teaching about Catalan and Spanish language and culture.

I'm very motivated in create a communicate atmosphere into the clases.

I wonder how I can send you and application to get a job in your school and if you are interested in.

Tack.
    Best regards,

Héctor Alsinet Rodríguez

7 juli 2014 Inlagd av Hèctor Alsinet Rodríguez

• Hej Jonny! Hur gick det med bilderna. Fick du tag på några hos vår "husfru"?

9 april 2014 Inlagd av Göran

• Hejsan, har ni dokumenterat den utställning jag hade i samband med en Vår/höst fest för flertalet år sedan :-) önskar att ni ber husfru eller annan, maila mig,

Mvh: Jonny svanberg gammel allmän och konstkurs elev. Tack

4 mars 2014 Inlagd av Jonny Svanberg

Fler kommentarer

Skriv en kommentar till "Fornby folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Fornby folkhögskola

781 05 Borlänge

Besöksadress: Fornbyvägen

Webbadress: www.fornby.se/

Huvudman

Landstinget Dalarna
Webbadress: ltdalarna.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat