Textstorlek Mindre Större

Leksands folkhögskola

Personlig utveckling och skapande i olika former är viktiga ingredienser i alla våra utbildningar. Vår vision är att vara en spännande mötesplats där du får möjlighet att växa. Förutom våra hantverksutbildningar, allmän kurs, dekoratörs- och entreprenörskapskurser finns möjlighet att gå Studiemotiverande folkhögskolekurs. Skolan ligger vackert belägen vid Siljans strand, på promenadavstånd från Leksands centrum. Här finns plats för cirka 200 studerande. På internatet finns tillgång till bredband. Lokalerna och en del av elevhemmet är anpassade för rullstolsburna och hörseskadade.

Lokalerna och en del av elevhemmet är anpassade för rullstolsburna och hörselskadade.

Senast uppdaterad: 2014-12-05

Leksands folkhögskolas alla kurser (27)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs med personlig utveckling Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Bokbinderi Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Bruksproduktion med klassiska stengodsglasyrer Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Dekoratör - distans Leksands folkhögskola Dalarnas län 12 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Design Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Historiska bokbandstekniker/Gesällförberedande Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Keramisk form Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Kreativt entreprenörskap - delvis distans Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Metallformgivning - silversmide Leksands folkhögskola Dalarnas län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Bokbinderi - avancerad Leksands folkhögskola Dalarnas län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har inga lediga platser.
Bokbinderi - avancerad Leksands folkhögskola Dalarnas län 06 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Bokbinderi - Enkla häftmetoder Leksands folkhögskola Dalarnas län 06 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Bokbinderi - nybörjare Leksands folkhögskola Dalarnas län 13 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Bokbinderi - nybörjare Leksands folkhögskola Dalarnas län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Broderi - Lust och Fägring - nybörjare Leksands folkhögskola Dalarnas län 31 jul 2015 3 dagar Denna kurs har lediga platser.
Fotografisk grundkurs - digitalkameran Leksands folkhögskola Dalarnas län 27 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Fotografi - fortsättningskurs Leksands folkhögskola Dalarnas län 25 jul 2015 8 dagar Denna kurs har lediga platser.
Färg-Ljus-Rum - Med mänskligt mått mätt Leksands folkhögskola Dalarnas län 03 aug 2015 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Illustration - Bilder berättar! Leksands folkhögskola Dalarnas län 06 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Illustration - fortsättningkurs Leksands folkhögskola Dalarnas län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hej Rosie!
    Sommarkursen Kreativt skrivande 4-8/8 2014 kostar 5 500 kr inkl. boende i enkelrum, frukost, lunch och fika.
    Välkommen!

19 november 2013 Inlagd av Leksands folkhögskola

• Hej!
    Undrar vad det kostar att gå sommarkursen Kreativt skrivande 4-8/8? Inkl kost och logi.
    Rosie

18 november 2013 Inlagd av Rosie Stefansson

Skriv en kommentar till "Leksands folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Leksands folkhögskola

793 26 Leksand

Besöksadress: Siljegårdsvägen 21 Åkerö

E-post: info@leksand.fhsk.se
Webbadress: www.leksand.fhsk.se/

Huvudman

Stiftelsen Hantverk & Utbildning.
Webbadress: www.hantverk-utbildning.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat

60 bäddar

Husdjur

Husdjur kan tillåtas

Du är välkommen att besöka oss vilken dag som helst!

Nyheter från Leksands folkhögskola