Textstorlek Mindre Större

Färnebo folkhögskola

Färnebo folkhögskola finns i Gävle, samt Österfärnebo. Vi har också distanskurser. På våra allmänna kurser i Gävle kan du läsa in grundskole- samt gymnasiekompetens. Studierna på alla våra kurser syftar till att ge dig som studerande ökade kunskaper och kunskap för livet. Våra kurser tar upp aktuella frågor, och vi varvar teori och praktik. Vi har 30 års erfarenhet av resande kurser till Södra Afrika och Latinamerika. Tillsammans med våra samarbetsorganisationer arbetar vi för att stärka engagemanget för rättvise- och miljöfrågor.

Vår kursverksamhet

Såväl internationellt och lokalt sker vår kursverksamhet i samverkan med organisationer som jobbar för jämlikhet, rättvisa, rättigheter, stärkt demokrati och miljöomställning.

I Österfärnebo bor de studerande på skolan. Tillsammans har de ansvar för såväl studier som praktiska sysslor, t. ex matlagning och tvätt.

Folkhögskolan i Gävle är en dagfolkhögskola utan internat.

Senast uppdaterad: 2014-11-11

Färnebo folkhögskolas alla kurser

Kommentarer Minimera
  • Hej Hamdi! Vi missade att svara på din kommentar här, men tror du lyckades både söka till och komma in på skolan! ;-) Hälsningar, Jonathan

10 november 2014 Inlagd av Jonathan

• Hej. jag heter Hamdi jag vill Ansöka Färnebo folkhögskola

3 juni 2014 Inlagd av Hamdi

Skriv en kommentar till "Färnebo folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Färnebo folkhögskola

Färnebov. 874
810 20 Österfärnebo

E-post: info@farnebo.se
Webbadress: www.farnebo.se/

Huvudman

Stiftelsen Alternativrörelsens folkhögskola, 16 organisationer ur freds-, miljö- och solidaritetsrörelsen I Sverige.
Webbadress: farnebo.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat