Textstorlek Mindre Större

Färnebo folkhögskola

Färnebo folkhögskola finns i Gävle, samt Österfärnebo. Vi har också distanskurser. På våra allmänna kurser i Gävle kan du läsa in grundskole- samt gymnasiekompetens. Studierna på alla våra kurser syftar till att ge dig som studerande ökade kunskaper och kunskap för livet. Våra kurser tar upp aktuella frågor, och vi varvar teori och praktik. Vi har 30 års erfarenhet av resande kurser till Södra Afrika och Latinamerika. Tillsammans med våra samarbetsorganisationer arbetar vi för att stärka engagemanget för rättvise- och miljöfrågor.

Vår kursverksamhet

Såväl internationellt och lokalt sker vår kursverksamhet i samverkan med organisationer som jobbar för jämlikhet, rättvisa, rättigheter, stärkt demokrati och miljöomställning.

I Österfärnebo bor de studerande på skolan. Tillsammans har de ansvar för såväl studier som praktiska sysslor, t. ex matlagning och tvätt.

Folkhögskolan i Gävle är en dagfolkhögskola utan internat.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Färnebo folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs - Ett Gävle för alla Färnebo folkhögskola, filial Gävle Gävleborgs län 12 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Ett Gävle för alla Färnebo folkhögskola, filial Gävle Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Grundnivå Färnebo folkhögskola, filial Gävle Gävleborgs län 12 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Grundnivå Färnebo folkhögskola, filial Gävle Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Feminism utan gränser Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 09 feb 2015 5,5 månad Denna kurs har lediga platser.
Feminism utan gränser - distans Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 16 aug 2014 5,5 månad Denna kurs har inga lediga platser.
Hållbar utveckling i praktiken Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 01 mar 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kreativt skrivande - distans Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 < 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kreativt skrivande - distans Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 12 jan 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Småskalig ekologisk odling distans Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 01 okt 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Södra Afrika Reportage Färnebo folkhögskola Gävleborgs län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hej. jag heter Hamdi jag vill Ansöka Färnebo folkhögskola

3 juni 2014 Inlagd av Hamdi

Skriv en kommentar till "Färnebo folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Färnebo folkhögskola

Färnebov. 874
810 20 Österfärnebo

E-post: info@farnebo.se
Webbadress: www.farnebo.se/

Huvudman

Stiftelsen Alternativrörelsens folkhögskola, 16 organisationer ur freds-, miljö- och solidaritetsrörelsen I Sverige.
Webbadress: farnebo.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat