Textstorlek Mindre Större

Västerbergs folkhögskola

Västerberg ligger i hjärtat av Gästrikland. Skolan vill ge människor möjlighet att växa och utveckla kunskaper inom olika områden. Vi erbjuder kurser inom hantverk; textil och trä, musik, skrivande och hälsa i en trivsam och öppen studiemiljö. Vi har landets enda dramapedagogutbildning. Vår allmänna kurs ger behörighet till vidare studier. Du jobbar i egen takt med stöd av engagerade och kompetenta lärare. Våra kurser inspirerar och ger en plattform för att gå vidare till studier och/eller arbetsliv. Skolan är drogfri.

Senast uppdaterad: 2014-12-05

Västerbergs folkhögskolas alla kurser (22)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Broderi II - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Broderi I - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Det skrivande rummet, distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 08 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Dramapedagogutbildning Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 2 år Denna kurs har lediga platser.
Estetlinjen musik - konst - drama Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 08 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Estetlinjen musik - konst - drama Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Forma tyg och kläder - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Musiklinjen Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Skapande skrivande - drama, scen, berättande - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Skriv ditt liv - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Stickning I - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Träslöjd-Smide fördjupningsår Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Träslöjd-Smide grundår Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Brodera Chicken Scratch Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kom och skriv med oss Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kärlek, hälsa och trygghet – för dig som gått särskola Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Lindy Hop – dansa jitterbugg till swing jazz Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Musik och drama för dig som arbetar med barn Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Prova på att spela rock, soul, jazz och blues Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 22 jun 2015 < 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hejsan, jag undrar om ni har en kurs för personer med aspergers syndrom? Jag vet att ni haft det tidigare men kan ej hitta den nu!

MVH Anne Kreutzinger

24 augusti 2014 Inlagd av Anne Kreutzinger

Skriv en kommentar till "Västerbergs folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Västerbergs folkhögskola

Ovansjövägen 333
812 90 Storvik

E-post: vasterberg.folkhogskola@lg.se
Webbadress: www.lg.se/vasterberg

Huvudman

Landstinget Gävleborg.

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat