Textstorlek Mindre Större

Västerbergs folkhögskola

Västerberg ligger i hjärtat av Gästrikland. Skolan vill ge människor möjlighet att växa och utveckla kunskaper inom olika områden. Vi erbjuder kurser inom hantverk; textil och trä, musik, skrivande och hälsa i en trivsam och öppen studiemiljö. Vi har landets enda dramapedagogutbildning. Vår allmänna kurs ger behörighet till vidare studier. Du jobbar i egen takt med stöd av engagerade och kompetenta lärare. Våra kurser inspirerar och ger en plattform för att gå vidare till studier och/eller arbetsliv. Skolan är drogfri.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Västerbergs folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Broderi II - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Broderi I - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Dramapedagogutbildning Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 2 år Denna kurs har lediga platser.
Estetlinjen musik - konst - drama Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Rockmusiklinjen Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Skapande skrivande - drama, scen, berättande - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 08 sep 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Skriv ditt liv - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Stickning I - distans Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Träslöjd-Smide fördjupningsår Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Träslöjd-Smide grundår Västerbergs folkhögskola Gävleborgs län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Västerbergs folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Västerbergs folkhögskola

Ovansjövägen 333
812 90 Storvik

E-post: vasterberg.folkhogskola@lg.se
Webbadress: www.lg.se/vasterberg

Huvudman

Landstinget Gävleborg.

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat