Textstorlek Mindre Större

Löftadalens folkhögskola

Vi har alla drömmar och idéer om vad vi vill bli. Vi vill hjälpa dig att uppnå dina. Vi strävar efter att du skall utvecklas i en skapande, kreativ och demokratisk miljö vilken skall anpassas till dina behov, din historia och utifrån dina egna förutsättningar. Vår skola ligger vackert belägen vid havet mellan Varberg och Göteborg (med kollektivtrafik tar det en timma till Göteborgs centrum). Skolan har ca 160 studerande. Vissa delar av skolbyggnaden och internatet är tillgängliga för rörelsehindrade. Hörselslingor och texttelefon finns.

Vi har långa kurser inom fyra olika inriktningar. De allmänna kurserna ger grundskole-/gymnasiekompetens och är förberedande för högskolestudier. Särskilda kurser inom konst/konsthantverk, singer-songwriter, dans och turism ger dig möjlighet att studera vidare eller gå ut i arbetslivet. Sedan 1972 finns det en Läs- och Skrivkurs för dyslektiker som är en del av vår Allmänna kurs. Vi har också fördjupande konststudier med fokus på ett kreativt liv, "Kreativt fokus", för dig som vill studera i en lugn och rogivande miljö.

Förutom långa kurser anordnas kortkurser i egen regi eller i samverkan.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Löftadalens folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs - Färg och form Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Kärn - studier i egen takt Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Läs och skriv - Dyslexi Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Solidarisk livsstil - studier i global hållbarhet Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Bild- och konstlinjen - grundläggande utbildning Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Danslinjen - högskoleförberedande Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Keramiklinjen - grundutbildning Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Konst och konsthantverk 2 - fördjupningsstudier Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Singer-Songwriterlinjen Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Textil - Konst och Formgivning Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Turism & Reseliv - en yrkesutbildning Löftadalens folkhögskola Hallands län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Keramik - glasering del 2 Löftadalens folkhögskola Hallands län 18 aug 2014 4 dagar Denna kurs har inga lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Samuel

vet inte om du har tittat på skolans hemsida men den 27 april kommer vi att ha ett öppet hus.

18 april 2013 Inlagd av Fredrik

• Hej!
    jag undrar om ni kommer att ha en öppethus dag i vår och när i så fall.

27 mars 2013 Inlagd av Samuel

Skriv en kommentar till "Löftadalens folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Löftadalens folkhögskola