Textstorlek Mindre Större

Löftadalens folkhögskola

Vi har alla drömmar och idéer om vad vi vill bli. Vi vill hjälpa dig att uppnå dina. Vi strävar efter att du skall utvecklas i en skapande, kreativ och demokratisk miljö vilken skall anpassas till dina behov, din historia och utifrån dina egna förutsättningar. Vår skola ligger vackert belägen vid havet mellan Varberg och Göteborg (med kollektivtrafik tar det en timma till Göteborgs centrum). Skolan har ca 110 studerande. Vissa delar av skolbyggnaden och internatet är tillgängliga för rörelsehindrade. Hörselslingor och texttelefon finns.

Vi har långa kurser inom fyra olika inriktningar. De allmänna kurserna ger grundskole-/gymnasiekompetens och är förberedande för högskolestudier. Särskilda kurser inom konst/konsthantverk, singer-songwriter och dans ger dig möjlighet att studera vidare eller gå ut i arbetslivet. Sedan 1972 finns det en Läs- och Skrivkurs för dyslektiker som är en del av vår Allmänna kurs. Vi anordnar också kontinuerligt Studiemotiverande Folkhögskolekurs - en förberedande kurs inför framtida studier på Allmän kurs.

Förutom långa kurser anordnas kortkurser i egen regi eller i samverkan.

Senast uppdaterad: 2014-12-01

Löftadalens folkhögskolas alla kurser (23)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs - Färg och form Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Kärn - studier i egen takt Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Läs och skriv - Dyslexi Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Solidarisk livsstil - studier i global hållbarhet Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Bild- och konstlinjen - grundläggande utbildning Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Danslinjen - högskoleförberedande Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Keramiklinjen - grundutbildning Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Konst och konsthantverk 2 - fördjupningsstudier Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Singer-Songwriterlinjen Löftadalens folkhögskola Hallands län 10 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Textil - Konst och Formgivning Löftadalens folkhögskola Hallands län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Akvarell, Krita och Collage Löftadalens folkhögskola Hallands län 08 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Experimentell Akvarell - Mellanrum och fläckar Löftadalens folkhögskola Hallands län 21 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Högintensiv träning och olika former av Zumba Löftadalens folkhögskola Hallands län 28 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Keramik - drejning del 1 Löftadalens folkhögskola Hallands län 23 jun 2015 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Keramik - glasering del 2 Löftadalens folkhögskola Hallands län 10 aug 2015 4 dagar Denna kurs har lediga platser.
Konsten att tala Löftadalens folkhögskola Hallands län 21 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kurs i 3-dimensionell gestaltning Löftadalens folkhögskola Hallands län 08 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Låtskriveri, röst och mod Löftadalens folkhögskola Hallands län 13 mar 2015 3 dagar Denna kurs har lediga platser.
Mindful Art - Mindful Artist Löftadalens folkhögskola Hallands län 14 jul 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Min matta Löftadalens folkhögskola Hallands län 08 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Samuel

vet inte om du har tittat på skolans hemsida men den 27 april kommer vi att ha ett öppet hus.

18 april 2013 Inlagd av Fredrik

• Hej!
    jag undrar om ni kommer att ha en öppethus dag i vår och när i så fall.

27 mars 2013 Inlagd av Samuel

Skriv en kommentar till "Löftadalens folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Löftadalens folkhögskola

439 05 Åsa

Besöksadress: Folkhögskolevägen, 439 54 Åsa

E-post: loftadalen@regionhalland.se
Webbadress: www.regionhalland.se/loftadalen

Huvudman

Region Halland
Webbadress: www.regionhalland.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat