Textstorlek Mindre Större

Oskarshamns folkhögskola

En plats för mänskliga möten, samtal och dialog, en plats med många möjligheter att växa och utvecklas som människa. Centralt läge i Oskarshamn med utsikt över stad och hav. Rikt konsertliv där de flesta genrer finns representerade. Tillgång till bibliotek och sporthall på skolan där kapellet också ger möjligheter till reflektion, andakt och mässa. Utbildningar, kurs- och konferensverksamhet i välutrustade och fräscha lokaler. Vandrarhemmet och vår välrenommerade restaurang är öppna för gäster året runt. Skolan är helt anpassad för kursdeltagare med funktionsnedsättning.

Skolan är med tillgång till sjukgymnast och sjuksköterska helt anpassad för kursdeltagare med funktionsnedsättning.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Oskarshamns folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Alfa baskurs - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa inriktning - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa inriktning - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa inriktning - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Bild inriktning Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Musik inriktning Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Förberedande Kyrkomusiker - Preparandkurs för vidare studier Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Förberedande Kyrkomusiker - Preparandkurs för vidare studier Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Oskarshamns folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Oskarshamns folkhögskola

Axel Munthes stig 1
572 32 Oskarshamn

E-post: oskarshamnsfolkhogskola@folkbildning.net
Webbadress: www.oskarshamnsfolkhogskola.se/

Huvudman

Växjö stift (Svenska kyrkan).
Webbadress: www.oskarshamnsfolkhogskola.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat