Textstorlek Mindre Större

Oskarshamns folkhögskola

En plats för mänskliga möten, samtal och dialog, en plats med många möjligheter att växa och utvecklas som människa. Centralt läge i Oskarshamn med utsikt över stad och hav. Rikt konsertliv där de flesta genrer finns representerade. Tillgång till bibliotek och sporthall på skolan där kapellet också ger möjligheter till reflektion, andakt och mässa. Utbildningar, kurs- och konferensverksamhet i välutrustade och fräscha lokaler. Vandrarhemmet och vår välrenommerade restaurang är öppna för gäster året runt. Skolan är helt anpassad för kursdeltagare med funktionsnedsättning.

Skolan är med tillgång till fysioterapeut och sjuksköterska helt anpassad för kursdeltagare med funktionsnedsättning.

Senast uppdaterad: 2014-10-14

Oskarshamns folkhögskolas alla kurser (32)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Alfa baskurs - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Livs & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Alfa baskurs - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Bild Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Livs & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Livs- & Omvärldskunskap Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Beta gymnasienivå - Musik Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Förberedande Kyrkomusiker - Preparandkurs för vidare studier Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kyrkans grundkurs - distans Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kyrkomusikerutbildning för kantorsexamen Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 3 år Denna kurs har lediga platser.
Kyrkomusikerutbildning för kantorsexamen - distans halvtid Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Kyrkomusiker för kantorsexamen - distans halvtid Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Musiklinjen - inriktning Afrosång Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Musiklinje - inriktning Afro: Jazz, soul och blues Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Musiklinje - inriktning Klassisk Oskarshamns folkhögskola Kalmar län 17 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Oskarshamns folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Oskarshamns folkhögskola

Axel Munthes stig 1
572 32 Oskarshamn

E-post: oskarshamnsfolkhogskola@folkbildning.net
Webbadress: www.oskarshamnsfolkhogskola.se/

Huvudman

Växjö stift (Svenska kyrkan).
Webbadress: www.oskarshamnsfolkhogskola.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat