Textstorlek Mindre Större

Grimslövs folkhögskola

Vår inriktning är Friskvård, Hälsa och Kultur i ett brett spännande perspektiv. Vi ger dig kunskap genom studier och upplevelser. Din personliga utveckling står i centrum, oavsett om du väljer oss för förberedelse inför vidare studier eller för att gå direkt ut i arbetslivet. Skolan är politiskt och religiöst obunden och har idag 150 studerande. Vårt internat ligger i en vacker, småländsk kulturbygd, ca två mil från universitetsstaden Växjö. Tillsammans med våra verkstäder och moderna idrottsanläggningar, ger detta dig en härlig, utvecklande och rolig tid på skolan.

För mer information om Grimslövs folkhögskola gå till:
www.grimslovsfolkhogskola.se

Skollokalerna och stora delar av internatet är tillgängligt för rullstolsburna. Hörsalen har hörslinga.

Senast uppdaterad: 2014-10-27

Grimslövs folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Friskvård Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Kultur & Kreativ media Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Motion och Idrott Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Funktionsnedsättning i det nutida samhället - distans Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1 termin Denna kurs har inga lediga platser.
Hälsa / Friskvård - Hälsoutvecklare - personlig tränare, kostrådgivare samt massageterapeut Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
KHD - Konsthantverk/Design Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Turism Rekreation Service - Yrkesutbildning/Praktik Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Akrylmåleri Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Alla kan sjunga Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Analog fotokurs Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Bli chef över ditt liv - och lär dig att leva fullt ut Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Floristik Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kreativt skrivande med inslag av mindfulness och meditation Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Mental träning och självinsikt – att finna sin inre styrka Grimslövs folkhögskola Kronobergs län 22 jun 2015 5 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Grimslövs folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Grimslövs folkhögskola

Huvudbyggnaden
340 32 Grimslöv

E-post: fh-grimslov@ltkronoberg.se
Webbadress: www.grimslovsfolkhogskola.se/

Huvudman

Region Kronoberg.
Webbadress: www.ltkronoberg.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat