Textstorlek Mindre Större

Framnäs folkhögskola

Skolan är arbetarrörelsens folkhögskola, som ur detta perspektiv försöker ge i första hand kortutbildade verktyg för att utvecklas både på det personliga planet och när det gäller studier. I verksamheten märks dessutom den starka inriktningen mot musik och hälsa. De långa kurserna har ca 250 deltagare. Skolan förfogar över möblerat boende med eget pentry. Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Framnäs folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs - Baskurs, grundskolenivå Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Baskurs, grundskolenivå Framnäs folkhögskola Norrbottens län 05 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Konstinriktning åk 1 Framnäs folkhögskola Norrbottens län 05 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Konstinriktning åk 1 Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Konstinriktning åk 2 Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Konstinriktning åk 2 Framnäs folkhögskola Norrbottens län 05 jan 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Samhällsinriktning Framnäs folkhögskola Norrbottens län 05 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Samhällsinriktning Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Distans Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Folk- och världsmusikprofil Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Grundkurs Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Jazz Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Klassisk Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Musikproduktion Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Musiklinje - Pop/rock Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Neurolinje Framnäs folkhögskola Norrbottens län 05 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Neurolinje Framnäs folkhögskola Norrbottens län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hello!

My name is Héctor Alsinet Rodríguez and I was working in Serbia and Estonia as Spanish and Catalan teacher.
    I joined groups of culture, language and social issues teaching about Catalan and Spanish language and culture.

I'm very motivated in create a communicate atmosphere into the clases.

I wonder how I can send you and application to get a job in your school and if you are interested in.

Tack.
    Best regards,

Héctor Alsinet Rodríguez

7 juli 2014 Inlagd av Hèctor Alsinet Rodríguez

Skriv en kommentar till "Framnäs folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Framnäs folkhögskola

Adrian Wennströms väg 15
943 33 Öjebyn

E-post: reception@framnas.nu
Webbadress: www.framnas.nu/

Huvudman

Stiftelsen Framnäs fhsk, Arbetarrörelsen/Piteå kommun.
Webbadress: www.framnas.nu/

Internat