Textstorlek Mindre Större

Stensunds folkhögskola

Stensund är inte bara en skola - det är ett sätt att leva! Alldeles vid havet, på pendlingsavstånd från storstaden (50 min söder om Stockholm), ligger Stensund. Vi är ett "växthus för människor" där funderande, tjärdoftande, debatterande, sprattlande, skrattande människor möts och hjälper varandra att växa.

Skolan är alkoholfri eftersom droger av alla slag hindrar oss från att växa. Istället kan du söka nya utmaningar i gymmet och på klätterväggen, uppleva havet i kajaker och träbåtar och finna nya vänner i Zekes Café. Vi är nyfikna på att träffa dig!

Välkommen på Öppet Hus 17 maj 2014! Då har du möjlighet att besöka våra olika kurser, träffa lärare och elever, fika, lyssna på musik och se när årets båtbyggarelever sjösätter sina nybyggda båtar. Vill du stanna lite längre och prova på folkhögskolelivet under några dagar är du välkommen på Prova-på-kurs 18-20 mars (samtliga kurser) samt 6-8 maj (endast de allmänna kurserna) 2014. Ring skolan för mer info!

Presentationsfilm om Stensunds folkhögskola:

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Stensunds folkhögskolas alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs Livslinjen Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Polisförberedande Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Psykologi Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 1 år Denna kurs har lediga platser.
Behandlingspedagogutbildning Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Hälsocoach Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Stensunds Båtbyggarskola Stensunds folkhögskola Södermanlands län 19 aug 2014 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Digital fotografering och bildbehandling - nybörjare Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Havskajak - steg 1 Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Mandalamålning Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har inga lediga platser.
Möbeltapetsering/ OBS ändrad kursvecka! Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Silveryoga Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Träbåtsbygge Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har inga lediga platser.
Träbåtsrenovering Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Utveckla din sångröst! Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har inga lediga platser.
Vedic Art - att måla från hjärtat Stensunds folkhögskola Södermanlands län 03 aug 2014 6 dagar Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Intresserad behandlingspedagog utbildningen.
    Då jag bor i Stockholm kan det vara bra med pedlingsavstånd.
    Mvh Dorothy Carlsson Mob: 0763 217182

15 maj 2013 Inlagd av Dorothy Carlsson

Skriv en kommentar till "Stensunds folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Stensunds folkhögskola

619 91 Trosa

E-post: stensund@stensund.se
Webbadress: www.stensund.se/

Huvudman

Svenska Frisksportförbundet.
Webbadress: www.frisksport.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat