Textstorlek Mindre Större

Stockholms län

I Stockholms län finns 27 folkhögskolor. Här hittar du både behörighetsgivande kurser (allmänna kurser) och profilkurser där du kan läsa en inriktning mot ett särskilt ämne eller yrke.

Allmänna kurser finns på alla skolor. Utöver det erbjuder skolorna en mångfald av kurser, såsom fritidsledarutbildning, musikkurser, friskvård och skrivarkurser. På 14 av folkhögskolorna finns möjlighet att bo på internat.

Till höger hittar du alla folkhögskolor i Stockholms län. Nedan ser du de kurser som skolorna erbjuder.

Folkhögskolorna i Stockholms län har också en gemensam webbplats med information om skolor och kurser: www.stockholmsfolkhogskolor.se

Här kan du se en film där elever berättar om sina studier på Stockholms Folkhögskolor

Senast uppdaterad: 2014-09-22

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
AK Flex - Allmän Kurs Distans Scouternas folkhögskola Stockholms län 08 sep 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Alma folkhögskola Stockholms län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Bromma folkhögskola, filial City Stockholms län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Alma folkhögskola Stockholms län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Sigtuna folkhögskola Stockholms län 25 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Södra Stockholms folkhögskola Stockholms län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs S:ta Birgittas folkhögskola Stockholms län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs S:ta Birgittas folkhögskola Stockholms län 18 aug 2014 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs 15 v Afrika - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 12 jan 2015 15 veckor m... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Afrika - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 18 aug 2014 15 veckor m... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Europa - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 18 aug 2014 15 v med... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Europa - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 12 jan 2015 15 v med... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Livsstil och livsåskådning - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 12 jan 2015 15 veckor,... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Stockholm vår stad - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 18 aug 2014 15 veckor m... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Sverige då och nu - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 18 aug 2014 15 v med... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Sverige då och nu - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 12 jan 2015 15 v med... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Vår stora vida värld - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 12 jan 2015 15 veckor,... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs 15 v Vår stora vida värld - Seniorkurs PRO:s folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 18 aug 2014 15 v med... Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs Agera för utveckling år 1 - distans MKFC-Stockholms folkhögskola Stockholms län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Agera för utveckling år 2 - distans MKFC-Stockholms folkhögskola Stockholms län 18 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hej Jimmy,

för att läsa på folkhögskola så ansöker du till den eller de folkhögskolor du verkar tycka passar dig bäst. Du kan t ex använda vårt detaljerade sök för att söka efter skolor i Stockholms län www.folkhogskola.nu/Detaljerad-sokning/.

Du kommer också kunna se vilka skolor som erbjuder allmän kurs i vår samt hur du söker till dessa.

9 september 2013 Inlagd av Ivan

• Jag behöver läsa upp allmänna ämnen.
    Har ni möjlighet att hyra ut rum om man blir intagen?
    Önskar ansökningsblankett till VT 2014.
    Tack.

29 augusti 2013 Inlagd av Jimmy Jakobsson

Skriv en kommentar till "Stockholms län"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till