Textstorlek Mindre Större

Kaggeholms folkhögskola

På Kaggeholm möts kreativa människor för nya utmaningar. Kommunikation och öppenhet i en flerkulturell miljö där fokus ligger på varje människas egna möjligheter. Här blir man sedd och får växa. Musik, dans, bibel, media och allmän kurs - linjer som bejakar kreativiteten och rustar för livet. Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Kaggeholms folkhögskolas alla kurser (12)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs gymnasienivå Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs gymnasienivå Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 07 jan 2015 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Akademi för Ledarskap och Teologi ALT Stockholm/Uppsala Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 2 år Denna kurs har lediga platser.
Bibel Kreativ Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Citykyrkans Bibelskola Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Journalistik grundkurs Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Journalistik påbyggnadskurs Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Musiklinje ensemble/låtskrivning Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Programmet för mission och interkulturella studier PROMIS Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Teamträningsskolan Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 1-2 år Denna kurs har lediga platser.
Team- och missionsträningskurs Testa Mission Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 17 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
TV-produktion Kaggeholms folkhögskola Stockholms län 24 aug 2015 2 år Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • kan jag studera den här skolan?. jag försöker att söka i gymnasiesnivå och andra språk

26 juni 2013 Inlagd av anh nguyen

Skriv en kommentar till "Kaggeholms folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Kaggeholms folkhögskola

178 54 Ekerö

E-post: info@kaggeholm.se
Webbadress: www.kaggeholm.se/

Huvudman

Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet.
Webbadress: www.pingstskolorna.nu/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat

85 bäddar

Nyheter från Kaggeholms folkhögskola
  • 28 mar 2014

Kaggeholms folkhögskola samarbetar i välgörenhetsprojekt

Den 3 april arrangerar Kaggeholms folkhögskola i samarbete med Konfa STHLM en stor välgörenhetsgala till förmån för utsatta familjer i Lettland.

• 18 jun 2013

Trummis sökes till Kaggeholms musiklinje

Kaggeholms folkhögskola har en plats kvar på Musiklinjen med start höstterminen 2013. Är du den vi söker?

• 15 apr 2013

Mer TV på journalistutbildningen på Kaggeholm

Nu blir TV-kursen på journalistutbildningen på Kaggeholms folkhögskola mer än dubbelt så omfattande. Framtidens journalister måste kunna stå både bakom och framför kameran och snabbt redigera ihop ett inslag. Det kommer att vara en självklar del i reporterrollen - Alla reportrar som börjar hos oss måste också lära sig hantera rörlig bild, säger Jessica Linnman, operativ chef på Aftonbladet.

• 25 mar 2013

Kaggeholms Folkhögskola presenterar: Melodi13!!

Åtta stycken bidrag tävlar i musiktävlingen Melodi13 där vi kommer färdas tillbaka i framtiden. Tävlingen äger rum framför publik på Kaggeholms folkhögskola tisdagen den 26 mars och sänds även live på kaggeholm.se.

• 14 mar 2013

Kaggeholms folkhögskola: Frilanskurs viktig för framtidens journalister

Dagens Nyheter, Sörmlands Nyheter och Västerbottens-kuriren är några av de tidningar som köpte frilanstexter av journaliststudenterna på Kaggeholms folkhögskola. Att lära sig sälja in egna texter och sedan få dem publicerade är en kick och ett kvitto på att det man gör funkar. - Det kändes oerhört kul och var väldigt inspirerande, säger Jimmy Karlsson som går andra året på journalistutbildningen.