Textstorlek Mindre Större

Runö folkhögskola

Runö folkhögskola är en inspirerande mötesplats mitt i Stockholm. Vi vill förena lokalt och globalt engagemang för en levande demokrati, stärka gemenskapen i en skola där olika människor möts, idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Våra kurser ger dig kunskap genom att studierna kopplas till det samhälle vi lever i. Tiden på vår skola ger möjlighet till nya insikter och personlig utveckling i samarbete med andra. Vi tar vara på din erfarenhet och möter dig där du står nu. Runö Folkhögskola har 5 allmänna kurser och en särskild kurs och en SMF-kurs i samarbete med Arbetsförmedlingen

Vår uppgift är att ge dig kunskap genom både studier och upplevelser i en kreativ bildningsmiljö med rika möjligheter till lärande och personlig utveckling.

Vi arbetar för att ge våra deltagare ett studieinnehåll med högsta möjliga kvalitet. Det kanske viktigaste är samtalet, det är med hjälp av dialog och förmågan att lyssna som vi tillsammans bygger kunskap.

Vi tar kontakt med olika demokratiska rörelser, och vill lära ut hur man kan organisera sig för förändring.

Vi tar ställning för arbetarrörelsens värderingar och den gemensamma grunden är alla människors lika värde och lika rätt.

Alla våra långa kurser är förlagda till filialen på Hälsobrunnsgatan nära Odenplan i Stockholm.

Senast uppdaterad: 2014-11-20

Runö folkhögskolas alla kurser (16)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Människa & samhälle - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Människa & samhälle - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på grundskolenivå årskurs 1 - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på grundskolenivå årskurs 1 - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på grundskolenivå årskurs 2 - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på grundskolenivå årskurs 2 - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på gymnasienivå - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Svenska som andraspråk på gymnasienivå - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Vård & omsorgsorientering - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Vård & omsorgsorientering - Allmän kurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Grafisk form och kommunikation - kvällskurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 01 feb 2015 1 termin, 1... Denna kurs har lediga platser.
Grafisk form & kommunikation - dagtid Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 19 aug 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Kvällskurs i trycksaksdesign Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 01 feb 2015 12 veckor, ... Denna kurs har lediga platser.
Kvällskurs i webb Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 01 feb 2015 12 veckor, ... Denna kurs har lediga platser.
Grafisk form och kommunikation - kvällskurs Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 sep 2015 1 termin, 7... Denna kurs har lediga platser.
Kvällskurs i webb Runö folkhögskola, filial Stockholm Stockholms län 07 sep 2015 12 veckor,... Denna kurs har lediga platser.
Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Runö folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Runö folkhögskola

Hälsobrunnsgatan 10

E-post: oden@runo.se
Webbadress: www.runo.se/

Huvudman

Ideella föreningen LO:s Folkhögskola Runö
Webbadress: www.lo.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

21 mars 2015