Textstorlek Mindre Större
Alla terminer
Detaljerad sökning

Runö folkhögskola

Runö folkhögskola är en inspirerande mötesplats mitt i Stockholm. Vi vill förena lokalt och globalt engagemang för en levande demokrati, stärka gemenskapen i en skola där olika människor möts, idéer prövas och nya kunskaper växer fram. Våra kurser ger dig kunskap genom att studierna kopplas till det samhälle vi lever i. Tiden på vår skola ger möjlighet till nya insikter och personlig utveckling i samarbete med andra. Du kommer att uppleva och att skapa kultur som verktyg för samarbete, utveckling och förändring. Vi tar vara på just din erfarenhet och möter dig där du står just nu.

Vår uppgift är att ge dig kunskap genom både studier och upplevelser i en kreativ bildningsmiljö med rika möjligheter till lärande och personlig utveckling.

Vi arbetar för att ge våra deltagare ett studieinnehåll med högsta möjliga kvalitet. Det kanske viktigaste är samtalet, det är med hjälp av dialog och förmågan att lyssna som vi tillsammans bygger kunskap.

Vi tar kontakt med olika demokratiska rörelser, och vill lära ut hur man kan organisera sig för förändring.

Vi tar ställning för arbetarrörelsens värderingar och den gemensamma grunden är alla människors lika värde.

Alla våra långa kurser är förlagda till filialen på Hälsobrunnsgatan nära Odenplan i Stockholm.

Lokalerna i Åkersberga är tillgänglig för rullstolsburna.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Runö folkhögskolas alla kurser

Kommentarer Minimera

Skriv en kommentar till "Runö folkhögskola"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Runö folkhögskola

Näsvägen 100
184 92 Åkersberga

E-post: run@runo.se
Webbadress: www.runo.se/

Huvudman

LO, ABF och organisationer inom arbetarrörelsen.
Webbadress: www.lo.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Filialer