Textstorlek Mindre Större

Nordiska folkhögskolan

På Nordiska folkhögskolan finner du en studiemiljö som både är bekräftande och utmanande, oavsett om du väljer allmän kurs eller en av våra profillinjer. Hos oss kan du välja att bo på skolan eller studera som externatelev. Ca 80 av skolans elever bor på Nordiska. Resten i närområdet. Här kan du odla dina egna intressen och samtidigt stimuleras att bli aktiv i samhällsfrågor. Här finner människor både varandra och sig själva. Du träffar elever från hela Norden. Skolan är tillgänglig för rullstolsburna och ligger i Kungälv, ca 20 minuter från Göteborg.

Skolan är tillgänglig för rullstolsburna.

Senast uppdaterad: 2014-04-01

Nordiska folkhögskolans alla kurser

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs - Baslinjen Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Miljö, etik och samhälle Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 07 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Modern historia och samhälle Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 07 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Natur och matematik Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 termin Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Språk, kultur och samhälle Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 termin Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs - Startlinjen Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 07 jan 2015 1 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs - Startlinjen Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
5 x Sång & scenträning - distans Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 04 aug 2014 20 veckor (... Denna kurs har inga lediga platser.
Foto och dokumentation Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 07 jan 2015 1 termin Denna kurs har lediga platser.
Nordiska journalistlinjen Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Teaterlinjen - Nordiska teaterskolan Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Teckenspråks- och dövblindtolkutbildning Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 4 år Denna kurs har inga lediga platser.
Text och bild Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 termin Denna kurs har inga lediga platser.
Vislinjen - Nordiska visskolan Nordiska folkhögskolan Västra Götalands län 20 aug 2014 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Kommentarer Minimera
  • Hej Sofia,
    när man kan förvänta sig besked om antagning beror lite på vilken linje du har sökt. För de flesta linjer kan man räkna med upp till en månad efter sista ansökningsdag innan man får besked. Om du behöver tidigare besked ta gärna kontakt med oss så får vi se vad vi kan göra. Med vänlig hälsning Marie

24 april 2014 Inlagd av Marie Elevadministratör

• Hej jag heter sofia

24 april 2014 Inlagd av sofia

• Hej jag heter sofia jacobsson och jag undrar när man får besked om man kommit in.min chef är lite otålig då hon måste hitta en ersättare om jag nu måste ta tjänstledighet Mvh Sofia

24 april 2014 Inlagd av sofia

Skriv en kommentar till "Nordiska folkhögskolan"

Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till den aktuella folkhögskolan.

Obligatoriska fält *

Nordiska folkhögskolan

Olof Palmes väg 1
442 31 Kungälv

E-post: info@nordiska.fhsk.se
Webbadress: www.nordiska.fhsk.se/

Huvudman

Föreningen Nordiska folkhögskolan i Kungälv.

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat

ca 70 bäddar

Tisdagar kl 16-18 den 1, 8, 22 och 29 april.