Kreativ hållbarhet – surdegar, sötsaker och miljövänlig matlagning

Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
Skola:
Ljungskile folkhögskola
Plats:
Ljungskile - Västra Götalands län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
1 juni 2024

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: inga särskilda

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 7 jul 2024 - 12 jul 2024

Kostnader: Se skolans hemsida

Kontakt: Annika Karlsson

Telefon: 0522-68 69 70

E-post:
info@ljungskile.org

I den här kursen får du lära dig att baka med surdeg, skapa läckra desserter och samtidigt fokusera på hållbarhet och ekologiska ingredienser.

Vi lär er att ta till vara på hela råvaran, minimera svinnet och även laga vegetariska höjdare. En perfekt kombination av god smak med omtanke om miljön. Vi blandar upp allt med studiebesök under veckan hos lokala livsmedelshantverkare. Kursen vänder sig till dig som har ett grundintresse för matlagning och vill ta nästa steg.

Kursledare: Våra välmeriterade kockar på Ljungskile folkhögskola Kurs & Konferens

Kursen är fulltecknad. Om du är intresserad av att stå med på en reservlista så kan du mejla info@ljungskile.org.

Fler kurser inom: Mat / Hushåll Matlagning

Ljungskile folkhögskola

Ljungskile folkhögskola är en plats att växa på. Här kan du skaffa dig en yrkesutbildning, utveckla ett intresse eller läsa in gymnasiekompetens. Vi vill ge utrymme för funderingar över livet och samhället. Respekt för andras åsikter är viktigt. Skolans profil är kultur, livsåskådning och globala frågor.

Läs mer om skolan

Postadress:
Ljungskile folkhögskola

459 80 Ljungskile

Besöksadress: Valdemar Svenssons väg 11

Telefon: 0522-68 69 00
E-post: folkhogskola@ljungskile.org
Webbadress: http://www.ljungskile.org/