Distanskurser på folkhögskola - Folkhögskola.nu
Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
 
Distanskurser på folkhögskola. Bil med illustrationer.

Distanskurser på folkhögskola

Distanskurser på folkhögskola innebär en större flexibilitet i tid och rum och passar dig som vill studera hemifrån och på andra tider än dagtid på vardagar.

Distanskurser på folkhögskola bedrivs med hjälp av internet och är mötes- och dialogbaserade i sammanhållna grupper. Det innebär att grupperna startar samtidigt. En del distanskurser är helt på distans, medan andra kombinerar distansstudierna med ett antal gemensamma fysiska samlingar/kursdagar på folkhögskolan. Hur mycket och hur ofta man är på respektive folkhögskola varierar från kurs till kurs.

Nätbildarna

Nätbildarna är ett nätverk av 12 folkhögskolor som tillsammans vill utveckla flexibelt lärande inom folkbildningen. Kursdeltagarna bestämmer tid och plats för sina studier men verksamheten bygger på folkbildningens idé att man lär tillsammans i en gruppgemenskap där erfarenhetsutbyte och levande dialog prioriteras. Läs mer på www.natbildarna.nu »


Alla län
Alla ämnesområden
Välj ett ämnesområde först

Detaljerad sökning

Dela
Kommentarer
 • jag vill läsa grund svenska och SAS via distans om det finns gärna kan ni kontakta mej via mitt email och mitt daglig telfon 0720491601

  13 december 2016 Inlagd av Tesfaslase Semere

 • Hej Daniel!
  Tyvärr finns det idag inga kurser i spanska på distans. Men här hittar du alla kurser i spanska på folkhögskola: https://www.folkhogskola.nu/Kurser/Amnesomraden/Internationellt--Sprak/Sprakkurser/Spanska

  2 mars 2016 Inlagd av Fredrik, folkhögskola.nu

 • Hej!
  Jag undrar om det finns möjlighet att studera spanska på distans?
  Hälsningar!

  26 februari 2016 Inlagd av Daniel Conceicao de Souza

Fler kommentarer

Skriv en kommentar till "Distanskurser"


Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.
Captcha

Obligatoriska fält *