Distanskurser på folkhögskola - Folkhögskola.nu
Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
 
Distanskurser på folkhögskola. Bil med illustrationer.

Distanskurser på folkhögskola

Distanskurser på folkhögskola innebär en större flexibilitet i tid och rum och passar dig som vill studera hemifrån och på andra tider än dagtid på vardagar.

Distanskurser på folkhögskola bedrivs med hjälp av internet och är mötes- och dialogbaserade i sammanhållna grupper. Det innebär att grupperna startar samtidigt. En del distanskurser är helt på distans, medan andra kombinerar distansstudierna med ett antal gemensamma fysiska samlingar/kursdagar på folkhögskolan. Hur mycket och hur ofta man är på respektive folkhögskola varierar från kurs till kurs.

Nätbildarna

Nätbildarna är ett nätverk av 12 folkhögskolor som tillsammans vill utveckla flexibelt lärande inom folkbildningen. Kursdeltagarna bestämmer tid och plats för sina studier men verksamheten bygger på folkbildningens idé att man lär tillsammans i en gruppgemenskap där erfarenhetsutbyte och levande dialog prioriteras. Läs mer på www.natbildarna.nu »


Alla län
Alla ämnesområden
Välj ett ämnesområde först

Detaljerad sökning

Dela
Kommentarer
 • Hey!
  I wonder if it is possible to study Sports, Coaching etc at a distance?
  Greetings!

  16 februari 2017 Inlagd av Daniela

 • Hej! Jag undrar om det är möjligt att studera på distans med ett psykiskt funktionshinder? Kan man få det stöd man behöver utifrån sina egna förutsättningar? Mvh Ginny

  10 februari 2017 Inlagd av Ginny Nordlund

 • Hej Daniel!
  Tyvärr finns det idag inga kurser i spanska på distans. Men här hittar du alla kurser i spanska på folkhögskola: https://www.folkhogskola.nu/Kurser/Amnesomraden/Internationellt--Sprak/Sprakkurser/Spanska

  2 mars 2016 Inlagd av Fredrik, folkhögskola.nu

Fler kommentarer

Skriv en kommentar till "Distanskurser"


Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.
Captcha

Obligatoriska fält *