Sommarkurser - gå en sommarkurs på folkhögskola - Folkhögskola.nu
Lyssna Teckenspråk Lättläst Other languages
 
Sommarkurser och korta kurser på folkhögskola

Sommarkurser och korta kurser på folkhögskola

Sommarkurser på folkhögskolan är korta kurser som ges under sommaren. Ofta har du möjlighet att bo på skolan under kurstiden, vilket innebär att du kan vistas i en unik miljö och träffa andra med liknande intressen. 

Kurserna är oftast helgkurser eller veckokurser och ges i en mängd olika ämnen, ofta med olika konstnärliga eller estetiska inriktningar. En del folkhögskolor ger korta kurser även under övriga året. 

Unna dig själv en sommarkurs på folkhögskola! 

Korta fakta: Sommarkurser och andra korta kurser är oftast mellan 1-14 kursdagar och har en nedre åldersgräns på 13 år. Du kan inte få studiehjälp eller studiemedel för kurser kortare än 15 kursdagar/tre veckor. Det är heller inte möjligt att få grundläggande behörighet genom att läsa korta kurser. Det förekommer att korta kurser ges på distans.

Sommarkurser som ges under maj, juni, juli och augusti finns samlade i en särskild kurskatalog som går att beställa eller ladda ner på sidan Tryckt material/Kataloger. Du hittar också alla sommarkurser på vår söksida här på folkhögskola.nu.

Filtrera nedan för att hitta en kort kurs som passar dig.


Alla län
Alla ämnesområden
Välj ett ämnesområde först

Detaljerad sökning

Dela
Kommentarer
 • Hej Britt! Det verkar som att Pauline Wolff bara håller i en grundkurs i Improvisationsteater på Gotlands folkhögskola. Men du kan läsa mer om henne och hennes verksamhet på www.paulinewolff.se. Lycka till!

  29 mars 2016 Inlagd av Fredrik, folkhögskola.nu

 • Hej!

  Jag har flera år deltagit i kurs i teaterimprovisation på Gotland, Fårösund, för Pauline Wolff. Jättebra! Har hon inte någon fortsättningskurs i sommar, på Gotland eller andra ställen?'
  Med vänlig hälsning/ Britt Ancker

  27 mars 2016 Inlagd av Britt Ancker

 • Hej Jessica!
  Här hittar du en lista med alla familjekurser i sommar »
  Hoppas du hittar någon som passar er, lycka till!

  22 mars 2016 Inlagd av Fredrik, folkhögskola.nu

 • Hej! Vilka folkhögskolor har familjeveckor under sommaren?

  21 mars 2016 Inlagd av Jessica Ahlström

 • Hej Marit!
  Sommaren 2015 fanns det textila sommarkurser på 22 folkhögskolor. Vi kommer att publicera 2016 års sommarkurser här på webben i december. Då kan ni säkert hitta spännande textilkurser. I början av 2016 kan ni också beställa sommarkurskatalogen via "Kataloger & tryckt material" på vår webb.

  22 september 2015 Inlagd av Eva på Folkhögskola.nu

 • Hej, jag letar efter en sommarkurs till min 15 åriga dotter som är mycket intresserad i textil och kläder. Finns det något på detta område?

  22 september 2015 Inlagd av marit törnqvist

Skriv en kommentar till "Sommarkurser / Korta kurser"


Obs! Din kommentar publiceras här och skickas även med e-post till
Folkhögskolornas informationstjänst.
Captcha

Obligatoriska fält *