Lediga platser hos musiklinjen på Kaggeholms folkhögskola - Folkhögskola.nu

Lediga platser hos musiklinjen på Kaggeholms folkhögskola

17 aug 2017 | Kaggeholms folkhögskola

Brinner du för musik och vill utvecklas som musiker? Kaggeholms folkhögskola har några få platser kvar på sin ettåriga musikutbildning. Främst basister, pianister och låtskrivare sökes.

Oavsett vilken dröm du har inom musik kan Kaggeholms folkhögskola hjälpa dig att nå dina mål. Skolan strävar efter att ha en musikutbildning som ligger nära verkligheten och som väl förbereder dig på ett liv i musikbranschen.

Utbildningen är ett till två år och du har två profiler, låtskrivning eller ensemble, att välja mellan. Alla musikelever samarbetar i olika projekt och produktionsveckor där alla är med förbereder och genomför konserter, inspelningar och gudstjänster.

Som student på Kaggeholms folkhögskolas musikutbildning får du en gedigen grund att stå på. Vi vänder oss till dig som vill jobba professionellt som musiker, sångare, låtskrivare eller församlingsmusiker. Det är också en bra utbildning för dig som vill förbereda dig för högre studier på musikhögskola och/eller bli musiklärare. Kanske har du ännu ej bestämt dig för vad du vill göra i framtiden, men vill ge musiken en rejäl chans.

Kaggeholms folkhögskolas musikavdelning har inspelningsstudio med programmen Logic, Cubase och Reason och flera mindre övningsrum där du kan öva enskilt eller i grupp. Du har tillgång till dessa lokaler även efter skoldagens slut.

Läs mer om Musiklinjen på Kaggeholms folkhögskolas webbplats »

Victoria Öhrvall