Unik ny utbildning i ekologiskt vegetariskt mathantverk - Folkhögskola.nu

Unik ny utbildning i ekologiskt vegetariskt mathantverk

19 apr 2017 | Vårdinge By folkhögskola

På utbildningen i Ekovegetariskt kök på Vårdinge By folkhögskola får du lära dig mer om vegetariskt mathantverk med ekologiska råvaror. Samtidigt fördjupar du dig teoretiskt inom det ekovegetariska fältet med utgångspunkt i ett historiskt perspektiv, aktuell debatt, aspekter av måltiden och att kommunicera hållbarhet.

Profilkursen i Ekovegetariskt kök passar både dig som vill ha en ingång till framtida arbete inom storkök/restaurang och dig som redan arbetar med mathantverk och vill fördjupa dina kunskaper inom det ekovegetariska fältet. Kursen kan ge dig underlag för vidare studier, entreprenörskap eller samhällsengagemang för mer ekologisk och mer växtbaserad mathållning.

På utbildningen i ekovegetariskt kök får du lära dig mer om vegetariskt mathantverk med ekologiska råvaror samtidigt som du fördjupar dig teoretiskt inom det ekovegetariska fältet med utgångspunkt i ett historiskt perspektiv, aktuell debatt, aspekter av måltiden, att kommunicera hållbarhet med mera.

Kursen finns även att läsa på halvfart och distans eller som Allmän kurs där du samtidigt skaffar dig behörighet till högre studier.

För ansökan och mer information om Vårdinge By folkhögskolas utbildning Ekovegetariskt kök »

Ekovegetariskt kök på halvfart och på distans »

Allmän kurs med Ekovegetariskt kök som inriktning »

Kerstin Burström