Vårdinge By folkhögskola - Folkhögskola.nu

Vårdinge by folkhögskola

Vårdinge By folkhögskola

Vårdinge by folkhögskola har inriktningen Konst, Konsthantverk och Ekologisk odling. På utbildningarna får du både teoretisk kunskap och praktisk hantverkskunskap. Du får fördjupa dig i konstnärliga processer och lära dig att förstå och använda olika sorters material. Skolans utbildningar är Trähantverk, Keramik, Konst & Hantverk, Konstutbildning - Måleri och skulptur, Ekologisk odling - Trädgård och hantverk, Ekovegetariskt kök, Allmän kurs med konstnärlig inriktning. Distansutbildningar är Allmän kurs distans, Ekologisk odling distans, Ekovegetariskt kök distans, Allmän kurs distans med inriktning Ekovegetariskt kök eller Örtträdgårdsdesign.

Vår folkhögskola har ljusa och trevliga verkstäder, ateljéer och klassrum samt ett trivsamt internat med plats för 60 studerande. Skolan ligger idylliskt i Sörmland med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm.

På våra utbildningar får du upptäcka och fördjupa ditt formspråk och lära dig ny kunskap inom de olika fälten. Du och dina kurskamrater utvecklas gemensamt under året inom mathantverket, kulturutövandet, odlandet och skapandet och får därigenom viktiga byggstenar för livet. På Vårdinge by folkhögskola ser vi handen och tänkandet som likvärdiga kompetenser.

Vårdinge by folkhögskola är en kreativ väg till högre studier och en unik skolform där människor får utrymme att växa, utvecklas och mötas.

På våra allmänna kurser läser du in gymnasiegemensamma ämnen samtidigt som du utbildar dig i konst, konsthantverk, mathantverk eller ekologisk odling.

Vårdinge by folkhögskola är alkohol- och drogfri.

Skolans sida på facebook.

Tillgänglighet för personer med med funktionsnedsättning finns på vissa kurser och i vissa delar av internatboendet. Kontakta oss på skolan så får du veta mer.

Senast uppdaterad: 2017-03-14

Vårdinge By folkhögskolas alla kurser (14)

Kursnamn Kurstyp Folkhögskola Var Start Längd Plats
Allmän kurs distans heltid Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs distans med inriktning Ekovegetariskt kök Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs distans med inriktning Hållbar Örtträdgårdsdesign Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Allmän kurs Ekologisk odling - Trädgård och Hantverk Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 19 feb 2018 1-3 år Denna kurs har lediga platser.
Allmän kurs med konstnärlig inriktning Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1-3 år Denna kurs har inga lediga platser.
Barnskötare med inriktning waldorfförskola Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Ekologisk odling Distans Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 19 feb 2018 1 år Denna kurs har lediga platser.
Ekologisk odling - Trädgård och Hantverk Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 19 feb 2018 1 år Denna kurs har lediga platser.
Ekovegetariskt kök på distans Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Keramik Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
Konst & Hantverk Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Måleri och Skulptur - konstutbildning Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1 år Denna kurs har inga lediga platser.
Trähantverk Vårdinge By folkhögskola Stockholms län 28 aug 2017 1-2 år Denna kurs har inga lediga platser.
När: 28 aug 2017 / 1-3 år
När: 19 feb 2018 / 1-3 år
När: 28 aug 2017 / 1-3 år
När: 19 feb 2018 / 1 år
När: 19 feb 2018 / 1 år
Vårdinge By folkhögskola

Edesta 90
15396 Mölnbo

Besöksadress: Edesta 90 153 96 Mölnbo

E-post: kontakt@vardinge.fhsk.se
Webbadress: www.vardinge.fhsk.se/

Kontakta Vårdinge By folkhögskola

Avbryt

Huvudman

Föreningen Vårdinge by Folkhögskola.
Webbadress: www.vardinge.fhsk.se/

FSR

Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR.
www.folkhogskola.nu/fsr

Internat