20180410133433.jpg
Kursen arbetar verklighetsbaserat med filmproduktionens alla delar där vi skildrar samtidens rörelser.

Vill du jobba med filmproduktion i samhällstudier?

Nyköpings folkhögskola erbjuder en unik kurs i filmproduktion med studier av samtidsrörelser i ett europeiskt land. Start augusti 2018.

- Kursen vänder sig till dig med samhälls- och filmintresse, säger kursledaren Thomas Dahlin. Den ger insikter och kunskaper i att jobba processinriktat och i projektform. Du får lära dig göra skildringar i professionell filmproduktion för visning på allt från bioduk till sociala media.

Denna 17 veckors särskilda kurs kommer att ge dig en allmän och bred bild av brännande frågor i Europa i dag. Kursen presenterar olika frågeställningar att fördjupa sig i utifrån arbetet i gruppen/teamet. Teamets erfarenheter och intressen styr. Du kommer att få prova på filmproduktionens olika roller under processen för att sedan ges en fast roll.

Du kommer sedan kunna gå vidare inom många olika yrkesområden där media ingår.

Läs mer om kursen Filmproduktion och samtidsrörelser på Nyköpings folkhögskola »

Alla nyheter