20180522134243.jpg
Skrivande som kreativt skapande och hantverk

Bota din skrivklåda hos oss

Vill du testa ditt skrivande tillsammans med andra skrivsugna? Sök då till Skrivtorget som är en terminslång distanskurs vid Nyköpings folkhögskola med fyra närträffar i Nyköping.

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av både skönlitterärt och journalistiskt skrivande. Skrivtorget ligger på en grundläggande och förberedande nivå med ett brett innehåll. Kursen ger dig verktyg för fortsatta studier på mer nischade skrivarkurser med djupare innehåll.

Du får individuell handledning men ditt aktiva deltagande i gruppen är lika viktigt. Skrivtorget är en kreativ och skapande kurs där deltagarna både hjälper och inspirerar varandra. Inspiration kommer också ifrån workshops och från besök av etablerade författare och skribenter.

Det är planerat att hålla fyra fysiska träffar under terminen, med innehåll som respons elever emellan och workshops med externa föreläsare. Mellan de fysiska träffarna kommer arbetet att varvas mellan grupper om fyra och mindre grupper om två, där uppgifterna ska stimulera till samarbete.

Alla nyheter