För dig som vill börja måla akvarell. Vi gör teknikövningar, går igenom färglära och tittar på akvarellfärgens egenskaper. Inga förkunskaper behövs.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 4 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Inga förkunskaper krävs.

Kostnader: Exkl logi:1920 kr, Inkl logi, samt 3 x frukost och 3 x kvällsbuffé: 2970 kr. Extra natt i anslutning till kursen kostar 300 kr (utan frukost och kvällsbuffé). I priserna ingår även för- och eftermiddagskaffe samt lunch varje dag.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 6 aug 2019 - 9 aug 2019

Kontakt:
Lena Hallor

Telefon:
E-post:
lena.hallor@fornby.se

Under vecka 32 i augusti fyller vi Fornby med en rad olika skapande verksamheter. Utöver kursverksamheten så blir det god mat och trivsam samvaro, tillfälle till bad och naturupplevelser etc. Passa på att uppleva vårt underbara landskap. Vi har 20 rum med egen dusch och toa som går att använda för två personer, med extrasäng. 7 enkelrum med dusch och toa och ca 15 enkelrum med dusch och toa i korridor. Dessutom finns 6 lite större rum som kan användas av familj med två sängar och plats för madrasser på golvet för barn. Där finns toa på rummet och dusch i korridoren. 

Kurserna startar med kaffe kl 09:30 den första dagen och avslutas med eftermiddagskaffe ca kl 14:30 den sista dagen. Anmälan som är bindande, görs via skolsystemet SchoolSoft, länken finns på vår startsida. Sista ansökningsdag är den 30 april, därefter kan det finnas restplatser att söka, antalet platser är begränsat. Kurserna genomförs om tillräckligt många anmält sig. Du betalar för det material du använder.