Fysisk skådespelarträning utomhus

Ansök nu

Fysisk skådespelarträning utomhus

Katrinebergs folkhögskola

Ansök nu

Vi jobbar mot ett fysiskt impulsstyrt uttryck med fokus på samspel, närvaro och energi. Tillsammans utforskar vi de impulser vi får av varandra och av omgivningen. Teknikerna och övningarna är lånade från olika håll

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 3 dagar

Ansök senast: 15 juni 2022

Lediga platser: Ja

Kostnader: Kursen kostar 1 800 kronor med logi. Väljer du att inte bo på skolan så kostar kursen 880 kronor.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 3 aug 2022 - 5 aug 2022

Kontakt:
Öystein Flaa Störseth

Telefon: 0346-57519
E-post:
Oystein.Storseth-Flaa@regionhalland.se


Fler kurser inom: Teater , Skådespeleri , Improvisation

OBS!
Ansök senast
15 juni 2022

Tillsammans utforskar vi de impulser vi får av varandra och av omgivningen. Att vi i största möjliga utsträckning jobbar utomhus ger oss en extra dimension i arbetet. Teknikerna och övningarna vi utgår ifrån är lånade från olika håll, bl a från traditionen efter den polska teaterförnyaren Jerzy Grotowski och från den japanska dansformen butoh.

Lärare på kursen Öystein Flaa som till vardags är lärare vid Katrinebergs folkhögskolas skådespelarlinje. Öystein är högskolekandidat i drama- och teaterkommunikation från Högskolan i Oslo och har läst teatervetenskap och litteraturvetenskap vid universitetet i Oslo och filmvetenskap vid Högskolan i Halmstad. Dessutom har han gått ett antal längre kurser i skådespelarteknik vid Grenland Friteater i Norge och Odinteatret i Danmark och butoh-workshops i Japan och Italien.