Entreprenörskap inom friskvård och hälsa

Ansökan stängd

Entreprenörskap inom friskvård och hälsa

Katrinebergs folkhögskola

Ansökan stängd
Utbildningen vänder sig till dig som planerar att starta företag inom branschen friskvård och hälsa. Du vill lära dig att använda de praktiska verktyg du skaffat dig genom t.ex tidigare utbildningar.

Kurstyp: Profilkurs, Distanskurs

Träffar:
8 obligatoriska träffar

Studietakt: 50%

Längd: 15 veckor

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Erfarenhet/intresse för entreprenörskap. Genomgången utbildning inom friskvård och hälsa, hälsovägledarutbildning eller motsvarande är ett krav.

Studiestödsnivå (CSN):
Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 24 jan 2022 - 20 maj 2022

Kontakt:
Susanne Erlandsson

Telefon: 0346-57524
E-post:
susanne.erlandsson@regionhalland.se


Fler kurser inom: Entreprenör / Ekonomi

Utbildning för dig som vill leva på att arbeta inom branschen friskvård/hälsa. Syftet är att utveckla det personliga entreprenörskapet, hitta, sätta och nå mål, skapa ett affärsmässigt tänk samt utveckla den personliga marknadsföringen för att skapa ett framgångsrikt företagande inom branschen friskvård och hälsa.

Fokus kommer att ligga på praktiska metoder i hur man sätter mål och når resultat som egen företagare. Dessutom läggs stor vikt vid personlig utveckling.

Studierna sker både via fysiska träffar på Katrinebergs folkhögskola, jämna veckor torsdagar och fredagar samt via distansstudier via en digital plattform på nätet. Kursen förutsätter aktivt deltagande såväl vid kurstillfällena på Katrinebergs folkhögskola och på nätet.

Kursledningen består av pedagogisk personal från Katrinebergs folkhögskola samt externa föreläsare inom området.

 

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs
Deltagarna skall efter avslutad kurs ha kunskaper som innebär att man är redo att starta egen verksamhet för att kunna leva på och arbeta inom branschen friskvård och hälsa.