Familjekurs - Konst på västkusten vid havet

Ansök nu

Familjekurs - Konst på västkusten vid havet

Löftadalens folkhögskola


Ansök nu

En kurs för familjer, mor- och farföräldrar med eller utan barn eller barnbarn, ensamstående och singlar. Du får prova på bild och textil och samtidigt njuta av vår vackra havsmiljö.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 6 dagar

Ansök senast: 30 apr 2021

Lediga platser: Ja

Kostnader: Kost och logi: 2 vuxna: 6500 kr 1 vuxen: 3300 kr Barn 0-2 år: Gratis Barn 3-11 år: 650 kr Barn 12 år och uppåt: 850 kr

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 9 aug 2021 - 14 aug 2021

Kontakt:

Telefon: 0340-58 18 00
E-post:
loftakonferens@regionhalland.se

OBS!
Ansök senast 30 apr 2021

Ansökan öppnar 21 december.

Kursens tema är konst och det kan innebära allt inom ämnena bild och textil såsom teckna, måla, skulptur, textila tekniker och återbruk.

Det finns tid till egen tid. Du kan passa på och utnyttja vårt fantastiska läge vid havet samt vår närhet till storstaden och andra välkända attraktioner.

På dagtid finns det möjlighet till barnvakt, som fyller barnens tid med innehåll. På kvällarna finns möjlighet till samtal i grupp om livet och utbyte av erfarenheter.

Kursen inleds med incheckning måndag eftermiddag. Dagen ägnas åt att lära känna byggnader och omgivningarna och varandra. Under veckan finns det många kursmoment att välja mellan. Kursen avslutas under lördagen vid lunchtid så att alla får tid att resa hem.

Ansökan
Minimiålder är 18 år på folkhögskola om man inte har sin vårdnadshavare med.

Alla över 13 år behöver göra en egen ansökan via den digitala ansökan i länken nedan. På denna kurs kan du också ansöka för barn/ungdomar under 13 år. Ansökan för barn under 13 fylls i din egen ansökan, som vårdnadshavare/anhörig.

Stipendier
På familjekurserna finns möjlighet att söka stipendier, det vill säga en möjlighet att söka ekonomiskt stöd för kursen.

Ange i skolans ansökningsformulär om du söker stipendieplats, skriv en kort motivering samt lämna namn och telefon på en referens som vi kan kontakta (en referens kan inte vara släkt eller vänner - vi ser gärna att det är en myndighetsperson exempelvis din läkare, handläggare, kurator, präst/diakon/imam med mera).

Länk till kursen på skolans webbplats
https://loftadalen.regionhalland.se/utbildningar/