Lär dig skapa rörlig bild för sociala medier

Birka folkhögskola


Ansökan stängd

Är du en kreativ person som brinner för att berätta storys? Vill du lära dig grunderna i att skapa rörlig bild för sociala medier? Då är detta kursen för dig! Under veckan kommer vi att ha olika tema de olika dagarna, exempelvis foto, ljud, ljus, redigering, live-sändning, studio mm.

 

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: 1 juni 2020

Lediga platser: Nej

Kostnader: I den administrativa avgiften på 2200 kr inkl. moms ingår visst kursmaterial samt fika och lunch måndag till fredag. Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 4600 kr.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 22 jun 2020 - 26 jun 2020

Kontakt:
Maria Nyqvist

Telefon:
E-post:
maria.nyqvist@birkafolkhogskola.se

Tyvärr har vi tvingats ta det tråkiga beslutet att ställa in sommarkursen 2020 på Birka Folkhögskola. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och ser att det är svårt att genomföra kurserna. Vi välkomnar dig i stället till nästa års sommarkursvecka som går av stapeln veckan efter midsommar 2021.

Det enda du behöver är din mobiltelefon och ett headset! Till redigering kommer vi att använda gratisprogram som går att ladda ner på din mobil eller dator. Vill du använda en systemkamera eller liknande går det självklart också bra.

Kursen utgår från den praktiska processen och varvar teori med praktik. I slutet av veckan kommer du att ha några enkla arbetsprov med dig hem, och inspiration att fortsätta utvecklas inom rörlig bild!