Introduktionsår i klassisk musik

Ansökan stängd

Introduktionsår i klassisk musik

Birka folkhögskola

Ansökan stängd

Introduktionsåret i klassisk musik är till för dig som är nybörjare inom klassisk musik eller helt nybörjare på ditt instrument! Hos oss står glädjen och lusten i fokus och vi tror på musikens kraft att berika både kropp och själ. Undervisningen är individanpassad, vi möter dig på din nivå. Hos oss kan du studera bland annat piano, gitarr, klassisk sång, violin, cello, tvärflöjt, klarinett och blockflöjt.

Kurstyp: Profilkurs

Studietakt: 100%

Längd: 1 år

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Du måste fylla 18 år det år du påbörjar utbildningen. Du har grundskola eller påbörjat/avslutat gymnasium. Bifoga ett personligtbrev till din ansökan, men ingen film/ljudfil behöver skickas in.

Kostnader: Serviceavgift 800 kronor.

Studiestödsnivå (CSN):
Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 30 aug 2021 - 3 jun 2022

Kontakt:
Marcus Eklund

Telefon:
E-post:
marcus.eklund@birkafolkhogskola.se


Genom att uppmuntra nyfikenhet, eget skapande och ansvar vill vi inspirera till hängivenhet, självreflektion, självutveckling och det livslånga lärande ett liv med musik innebär. Förutom undervisning, övning och uppspelningstillfällen består läsåret, bland annat, av gästlärare, konserter och workshops med professionella musiker, samt ett återkommande projekt där tre av Birkas musikinriktningar – klassisk/ jazz/ folkmusik – möts över ett gemensamt tema.