• Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Energi och glädje är ledord när vi med nyfikna öron lirar ihop. Vi lär oss på gehör, gör stämmor och riff, vi provar något nytt och något galet och funderar en smula över vad som gör att det svänger? Folkmusiken är grunden och sen får vi se vart det bär iväg!

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 27 jun 2022 - 1 jul 2022

Kostnader: 2800 kronor administrativ avgift (lunch och fika ingår). Administrativ avgift för kursen, boende och helpension under veckan blir totalt 5100 kr.

Kontakt: Maria Nyqvist

E-post:
maria.nyqvist@birkafolkhogskola.se

Ledare

Kjell-Erik Eriksson och Jens Comén
Med tillsammans över 50 års erfarenhet av folkrock i bl. a. folkrockgruppen Hoven Droven och ensemblespel i alla former känner vi oss laddade för en veckas samspel på vackra Birka Folkhögskola vid Storsjöns strand.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.birka.fhsk.se/utbildningar/sommarkurser/folkrock/

Fler kurser inom: Musik Rock Improvisation Folkmusik

Birka folkhögskola

En mil utanför Östersund ligger Birka Folkhögskola, precis längs med Storsjöns strand och med utsikt över Årefjällen. Här möts du av engagerad och kunnig personal, många olika utbildningar och människor från hela världen. Vi gillar att bjuda in till gemensamma aktiviteter, föreläsningar och konserter. För att alla ska få ro och möjlighet att må bra hos oss så är vi en helt drogfri skola.

Läs mer om skolan

Postadress:
Birka folkhögskola
Birkavägen 25
836 95 Ås

Telefon: 063-14 74 00
E-post: info@birkafolkhogskola.se
Webbadress: https://www.birka.fhsk.se/

Vi lärde oss att ta musikeryrket på största allvar

Det blev intensiva och utmanande år på folkhögskola för Isabel Neib. I dag är hon artist, producent och labelboss. Hon beskriver sin musik som kontrastrik och elektronisk ”happy/sad pop”. Foto: Loella Billner

Läs hela artikeln