Franska 40+ Kultur och samhälle, Aix en Provence

Braheskolan - Visingsö folkhögskola


Ansökan stängd
Kursen passar dig som är fortsättare i franska och har varit i Aix-en-Provence tidigare. Kursen ger en fördjupning av Frankrikes kultur och samhälle, studiebesök, seminarier och intervjuer.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 2 veckor

Ansök senast: 25 okt 2019

Lediga platser: Nej

Kostnader: Utbildning på folkhögskola är kostnadsfri. Du betalar endast för kost & logi, utflykter inom kursen, studerandeförsäkring samt visst läromedel och material.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 25 nov 2019 - 6 dec 2019

Plats för kursen: Aix en Provence

Kontakt:

Telefon: 0390-56610
E-post:
info@braheskolan.se

Mål / Förkunskaper

Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i franska. Du får möjlighet att öka ditt självförtroende, att våga prata och ta kontakt, du lär dig om det franska samhället och kulturen. 
Kursen passar särskilt dig som tidigare varit på kurs i Axi-en-Provence, och har en språknivå runt B1/B2.

 

Kursinnehåll

Alla lektioner är på franska och förutom den dominerande språkundervisningen lär du dig språket genom ”kultur”kurser, utflykter och aktivitetet och diverse projekt.

Kursen bygger på intensiva språkstudier med tonvikt på muntlig kommunikation. Varje kursvecka omfattar ca 20 franskalektioner och vi tränar konversation, ordförråd, uttal och grammatik. Du får tid över för att göra språkövningar på egen hand eller tillsammans med andra.

 

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs
Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i franska. Du får möjlighet att öka ditt självförtroende, att våga prata och ta kontakt, du lär dig om det franska samhället och kulturen.

Länk till kursen på skolans webbplats
https://braheskolan.se/#/kurs/5