English, health and wellbeing - Brighton

Profilkurs Braheskolan - Visingsö folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 termin
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Profilkurs
Kombinera studier i engelska med att förbättra din hälsa och välbefinnande! På kursen ”Health and Welbeing” studerar du engelska på förmiddagen och olika aspekter av hälsa och fitness på eftermiddagen

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Kursen passar dig som vill förbättra dina kunskaper i engelska inom hälsoinriktade ämnen. Du bör ha förkunskaper i engelska minst motsvarande nivå steg 5.

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 22 aug 2022 - 16 dec 2022

Plats för kursen: Brighton (England)

Kontakt: Braheskolan

Telefon: 0390-56610

E-post:
info@braheskolan.se

Läs mer om skolan i Brighton här: www.folkhogskola-england.se

 

Fokusera på ”health and wellbeing” samtidigt som du utvecklar din engelska på Loxdale English Centre i Brighton. Under en termins studier får du möjlighet att förbättra språket, lära dig mer om friskvård och skaffa dig insikter om Englands kultur och samhälle. Du bor inackorderad hos en engelsk värdfamilj som ger dig erfarenhet av engelskt vardagsliv.

Health and Wellbeing
During the course the focus of the health classes will change in educational blocks:

Nutrition , Yoga and yoga philosophy, Health Options series or

English Plus subjects.

Undervisning i engelska
Under våra allmänna engelska lektioner fokuserar vi på färdigheter som att tala, lyssna, läsa och skriva och ger dig tid att lära och träna nytt vokabulär, grammatik, engelskt uttal och idiom.

Under första veckan får du göra ett diagnostest och därefter nivågrupperas grupperna. Din studiedag kommer att variera beroende på vilka specialkurser du valt och vilken grupp du tillhör. Skolan börjar kl 09.00 och avslutas ca kl 14.45. 

Under veckan ligger all språkundervisning förlagd innan lunch som obligatoriska ämnen. Efter lunch är studier obligatoriskt men här finns valmöjligheter inom ramen för det vi kalla English Plus och English through

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs
Vi utfärdar behörighetsintyg till dig som har behov av det under förutsättning att du uppfyllt kraven. I engelska kan vi utfärda behörighet upp till steg 7.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.braheskolan.se/#/kurs/english,-health-and-wellbeing

Braheskolan - Visingsö folkhögskola

Sveriges mest internationella folkhögskola. 
Med kurser i Brighton, Aix-en-Provence, Barcelona, Visingsö och Düsseldorf är Braheskolan skolan för dig som vill ut i världen!

Hos oss hittar du också kurser där du kombinerar dina språk- och utlandsstudier med ett annat intresse - exempelvis konst, teater eller innebandy.

Läs mer om skolan

Postadress:
Braheskolan - Visingsö folkhögskola
Norrbovägen 90
563 94 Visingsö

Telefon: 0390-566 10
E-post: info@braheskolan.se
Webbadress: https://braheskolan.se/