Spanska fortsättning - Málaga

Profilkurs Braheskolan – Visingsö folkhögskola
Ansökan stängd
  • Studietakt:
    100%
  • Längd:
  • Ansök senast:
    Ansökan är stängd
  • Kurstyp:
    Profilkurs
Inriktning: spansk kultur och arbetsliv. Studera spanska, ta ett kliv rakt in i språket och kulturen. Du får också inblick i det spanska arbetslivet. Kursort: Màlaga.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A1)

Internat: Nej

Kurstid: 4 sep 2023 - 15 dec 2023

Plats för kursen: Málaga

Kontakt: Braheskolan

Telefon: +46 390 566 10

E-post:
info@braheskolan.se

Studietakten är hög med 4 lektionstimmar om dagen och övningar att göra hemma och på stan. Betoningen ligger på muntlig färdighet och träning i att klara vardagssituationer. Studierna är intensiva och baseras på kursböcker och varierande material. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Alla våra språklärare har spanska som modersmål och är universitetsutbildade. De har stor erfarenhet av att undervisa utländska studenter. Kommunikation och aktivt deltagande är basen i undervisningen. Studierna är ämnesövergripande för att all kunskap ska sättas in i ett sammanhang. En viktig del av pedagogiken är problembaserat lärande (PBL) som innebär att man använder sig av verkliga situationer i det dagliga livet. 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://braheskolan.se/#/kurs/spanska-fortsattning-malaga

Fler kurser inom: Språk Spanska Kultur

Braheskolan – Visingsö folkhögskola

Sveriges mest internationella folkhögskola. Med kurser i Brighton, Aix-en-Provence, Barcelona, Visingsö och Düsseldorf är Braheskolan skolan för dig som vill ut i världen! Hos oss hittar du också kurser där du kombinerar dina språk- och utlandsstudier med ett annat intresse  exempelvis konst, teater eller sport och hälsa.

Läs mer om skolan

Postadress:
Braheskolan – Visingsö folkhögskola
Norrbovägen 90
563 94 Visingsö

Telefon: 0390-566 10
E-post: info@braheskolan.se
Webbadress: https://braheskolan.se/