Fanzine Factory

Ansök nu

Har du fyllt 13 år och gillar att skriva? Rita? Fotografera? Kanske alltihop samtidigt? Vill du lära dig de enkla grunderna i Photoshop och InDesign och under en vecka sätta ihop ditt alldeles egna fanzine!

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: 1 maj 2022

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: En kurs för dig som är mellan 13-20 år.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 27 jun 2022 - 1 jul 2022

Kontakt:
Mats Wedel

Telefon: 0493-131 09
E-post:
mats.wedel@gamlebyfolkhogskola.se


Fler kurser inom:

OBS!
Ansök senast
1 maj 2022

Fanzine Factory är en kurs med målet att vidga ditt kreativa svängrum. Få dig att våga testa tekniker du inte prövat förut eller kanske grotta ner dig i tillvägagångssätt som du redan har snuddat vid.  Välkommen att inspireras i grupp och lära av varandra.

Kanske älskar du musik och vill sätta ihop en bandtidning eller vill få se dina egenskrivna dikter i en tidskrift. Kanske fotar du mycket med mobilen och vill testa att sålla bland dina bilder och sätta dem i en specifik ordning i en bok, se dem printade på papper. Kanske vill du inte alls använda papper utan göra en online-publikation. Printscreena scener från dataspel, lägga sommarblommor i press som du skannar in i ett modernt herbarium eller klipper i tidningar för ett collage.

Kursledare: Alice Hedström, fotograf, konstnär och författare från Majorna i Göteborg. Utbildad vid Skurups skrivarlinje, Lunds författarskola, Gamleby folkhögskola och HDK Valand.