Fullt flyt i Tjust

Sommar/helg/veckokurs Gamleby folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Bär du på en dröm om att lära dig att paddla kajak? Då kan detta vara någonting för dig! Lär dig grunderna, kliva i och ur, hitta balansen, driva kajaken framåt!

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 26 jun 2023 - 30 jun 2023

Kontakt: Mats Wedel

Telefon: 0493-131 00

E-post:
gfhs.info@gamlebyfolkhogskola.se

ÖVERSIKT
Under fem dagar får du lära dig grunderna i kajakpaddling så att du på ett säkert sätt lär dig kliva i och ur, hitta balansen och driva kajaken framåt på ett effektivt sätt så att du kan rikta din uppmärksamhet på upplevelsen! Som bas använder vi Gamleby folkhögskola med dess kärleksfulla heldagsomsorg. De första dagarna håller vi till i skolans närområde för att träna teknik, men under veckans sista dagar utforskar vi närområdets sjöar eller skärgårdsavsnitt beroende på väder och vind.

KURSLEDARE
Johannes Löf är kustjägarofficeren som kastade bort den gröna uniformen men behöll den gröna livsstilen. Efter flera år som folkbildare inom ledarskap och friluftsliv driver han idag företaget "My Outdoorpassion" och är också ideell ledare i Friluftsfrämjandet.

 

Fler kurser inom: Friluftsliv Kanot Uteliv

Gamleby folkhögskola

Gamleby folkhögskola är en kreativ mötesplats där du kan lära och växa tillsammans med andra. Här finns tid och ro för koncentration, och även rum för nya intressanta möten. Du får utvecklas efter dina förutsättningar.

Läs mer om skolan

Postadress:
Gamleby folkhögskola
Loftagatan 36
594 32 Gamleby

Telefon: 0493-131 00
E-post: gfhs.info@gamlebyfolkhogskola.se
Webbadress: https://gamlebyfolkhogskola.se/

Vill visa att skogen är en trygg och läkande plats

Marcus och Elinor drömmer om att arbeta i naturen med människor. De går kursen Äventyrsguide och får lära sig om friluftsliv, äventyrssport och ledarskap.

Läs hela artikeln