Stickkurs - vecka 24

Sommar/helg/veckokurs Högalids folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  4 dagar
 • Ansök senast:
  7 maj 2023
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Stickning sommarkurs ställer inga krav på förkunskaper, utan erbjuder istället flera nivåer, som passar både nybörjare och erfarna stickare.  

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Anmälan sker via hemsidan och det är först till kvarn som gäller. Vi ställer inga särskilda krav på förkunskaper. Meddela om du vill bo på skolan och uppge eventuella matavvikelser.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 13 jun 2023 - 16 jun 2023

Kostnader: Kursavgift inklusive lunch, fika och grillkväll: 3 500 kr Kursavgift inklusive lunch, fika och grillkväll + boende och frukost: 4 000 kr Materialkostnader tillkommer.

Kontakt: Christine Fransén

Telefon: 076 8158190

E-post:
christine.fransen@hogalid.nu

Stickning av olika slag, trevliga samtal och möjlighet att träffa andra stickare. Parallella workshops ger tillgång till olika innehåll och nivåer.

Vid något tillfälle samlas skolans alla sommarkursdeltagare för en gemensam grillkväll. Kanske vill någon passa på att åka in till Kalmar efter kursdagen och besöka slottet, fika eller ta en tur till Öland? Länstrafiken erbjuder bra kommunikationer.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://hogalid.nu/sommarkurs/stickkurs/

Högalids folkhögskola

 Högalids folkhögskola är en skola med stor bredd i sitt kursutbud. Det ger möjlighet till att möta människor i olika livssituationer och med olika förutsättningar. Detta gör att vi kan skapa en stimulerande och lärande miljö där mötet mellan våra deltagare är berikande och utvecklande.

Läs mer om skolan

Postadress:
Högalids folkhögskola
Högalidsvägen 16
394 70 Kalmar

Telefon: 070 3976051
E-post: kontakt@hogalid.nu
Webbadress: http://www.hogalid.nu/

Jag tröttnade på att allt skulle gå så snabbt

Efter 14 år i byggbranschen sökte Hjalmar till en båtbyggarkurs. Här arbetar han utan el-verktyg och lär sig ett hantverk som får lov att ta tid.

Läs hela artikeln