Konstskolan distans

Profilkurs, Distanskurs Ölands folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs

Fördjupningskursen på distans är till för dig som redan har gått Konstskolan II eller motsvarande utbildning. Här får du möjlighet att skapa ett individuellt läsår med självständigt arbete. Du har handledare under hela processen. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 22 aug 2022 - 26 maj 2023

Träffar:
Inga obligatoriska träffar

Kontakt: Emalie Carlén

E-post:
emelie.carlen@olandsfolkhogskola.se

I början av kursen planerar du terminens arbete tillsammans med din handledare. Kursen bedrivs på gemensam webplattform där alla kursdeltagare delar med sig av sin process under året. Individuella samtal med handledare samt gruppsamtal med övriga kursdeltagare sker en gång per månad. Varje termin bjuds externa gästlärare in till kursen. Du har även möjlighet att delta i workshops och möta de gästlärare som kommer till konstskolan under läsåret. Du har också möjlighet att åka med på studieresor. Självklart har du tillgång till skolans verkstäder och ateljéer. Syftet med kursen är att du utvecklar ditt konstnärskap och får tillgång till redskap som hjälper dig att nå dina mål. Kursen riktar sig till dig som vill arbeta självständigt med exempelvis ett specifikt projekt eller mål

Fler kurser inom: Målning / Teckning

Ölands folkhögskola

Välkommen till en unik skola med kreativ studiemiljö. Sex kilometer sydost om Ölandsbron ligger Ölands folkhögskola. En plats där kreativiteten har fritt spelrum. En unik studiemiljö där lärandet och din egen utveckling står i centrum. Här finner du en dynamisk arbetsplats fylld med kompetens och resurser.

Läs mer om skolan

Postadress:
Ölands folkhögskola
Ölands Skogsby 144
386 93 Färjestaden

Telefon: 0485-56 44 00
E-post: info@olandsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.olandsfolkhogskola.se/