Workshop kreativ kommunikation

Sommar/helg/veckokurs Ölands folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  Tre dagar
 • Ansök senast:
  10 maj 2023
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Kom i kontakt med din kreativitet!

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 19 jun 2023 - 21 jun 2023

Kontakt: Ölands folkhögskola

E-post:
info@olandsfolkhogskola.se

Den här workshopen vänder sig till dig som vill hitta och stärka din kreativitet genom att utforska olika perspektiv. Precis allting i vår omgivning kommunicerar och vi kommer att hitta inspiration via naturen, musiken, bilder och berättelser som vi sedan gestaltar genom olika kreativa skapelser. Inga förkunskaper behövs och efter tre dagar av varierande processer kommer du att ha en större förståelse och insikter kring ditt egna kreativa uttryck. 

KURSANSVARIG

Sigrún Yngvadóttir har över 30 år av livserfarenhet inom kreativt skapande och har verkat som Creative/Art Director. Hon har varit medlem av New York Art Directors club och var den enda representanten från Norden vid deras 75-års jubileum. Sigrún har bland annat arbetat med förpackningsdesign, marknads- och varumärkeskommunikation, inredning med fokus på färgsättning samt varit kursansvarig på Berghs School of Communication.

 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://olandsfolkhogskola.se/kurser/sommarkurser/

Ölands folkhögskola

Välkommen till en unik skola med kreativ studiemiljö. Sex kilometer sydost om Ölandsbron ligger Ölands folkhögskola. En plats där kreativiteten har fritt spelrum. En unik studiemiljö där lärandet och din egen utveckling står i centrum. Här finner du en dynamisk arbetsplats fylld med kompetens och resurser.

Läs mer om skolan

Postadress:
Ölands folkhögskola
Ölands Skogsby 144
386 93 Färjestaden

Telefon: 0485-56 44 00
E-post: info@olandsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.olandsfolkhogskola.se/

Det är en sådan häftig känsla att allt ligger framför fötterna

Att gå en konstkurs på folkhögskola kan vara både ett första steg mot en drömutbildning på konsthögskola och en tid då du växer som människa. Ida och Moa går andra året i bild och konst på Region Uppsalas folkhögskola i Wik. Ida vill söka till bildlärare efter utbildningen, medan Moa drömmer om att satsa på speldesign.

Läs hela artikeln