Svenska som andraspråk, grundläggande nivå – distanskurs

Behörighetsgivande kurs, Distanskurs Älvsby folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Behörighetsgivande kurs, Distanskurs

Den här utbildningen är för dig som vill läsa Svenska som andraspråk på grundläggande nivå på distans med fjärr-lektioner på dator.

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Du kan ansöka till Svenska som andraspråk grund på distans om du har fyllt 18 år och uppfyller något av dessa kriterier: är svensk medborgare är folkbokförd i Sverige är medborgare i ett EU-och EES-land har permanent uppehållstillstånd (PUT)

Studiestödsnivå (CSN): Grundskolenivå (A1)

Internat: Ja

Kurstid: 10 jan 2022

Träffar:
15 obligatoriska träffar

Kontakt: Leine Norén

Telefon: 070-320 16 61

E-post:
leine.noren@afhs.nu

Utbildningens upplägg innebär att du behöver vara med och aktivt delta på en fjärrlektion via dator i veckan. Det kommer att finnas olika tider på förmiddag, eftermiddag och kväll, som du kan välja mellan. Utöver den obligatoriska lektionen kan du få lärarhjälp vid olika tidpunkter, antingen digitalt eller på Älvsby folkhögskola. Under utbildningen får du göra egna uppgifter men också läsa och ge muntlig eller skriftlig feedback på andra kursdeltagares uppgifter. Det ingår också att prata och diskutera med andra deltagare i grupp på fjärrlektioner.

Att studera vid folkhögskola innebär att både studera individuellt och lära och utvecklas tillsammans med andra

Älvsby folkhögskola

Mjukt inbäddat mellan skogsklädda berg intill ”det blå bandet” – Piteälven ligger Älvsbyn, Norrbottens pärla. Här finns Älvsby folkhögskola där du erbjuds utbildning och träning för både ”knopp och kropp”. Här får du möjlighet att upptäcka hur stort det är att vara människa, i trivsamma lokaler och en varm och öppen gemenskap.

Läs mer om skolan

Postadress:
Älvsby folkhögskola
Nygrensvägen 28
942 33 Älvsbyn

Telefon: 0929-723 00
E-post: info@afhs.nu
Webbadress: http://www.afhs.nu/