Gillar du att hålla i trådarna och skapa det där extraordinära? I vår kurs Event Management lär du dig planera, budgetera och marknadsföra. Du jobbar med skarpa case och lär dig yrket på riktigt.

Kurstyp: Profilkurs

Studietakt: 100%

Längd: 1 år

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN):
Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 19 aug 2019 - 5 jun 2020

Kontakt:
Erik Lundström

Telefon: 0702322843
E-post:
erik.lundstrom@framnas.nu

OM EVENT MANAGEMENT

Du lär dig att planera, budgetera, marknadsföra, genomföra och följa upp olika slags event. Vi arbetar med riktiga case i skarpa lägen, framför allt festivaler och konserter, men även projekt inom besöksnäring och handel. Kursen lämpar sig också för den som till exempel vill arbeta med event kring mässor och produktlanseringar. Event management är ett år på heltid. Studerande kan söka studiemedel från CSN.

 

ÄMNEN UNDER KURSEN

På schemat finns ämnen som till exempel projektledning, organisationsplanering, budgetering och uppföljning, ledarskap, marknadsföring, avtalsjuridik, eventdesign, storytelling, säkerhet kring arrangemang och event, grundläggande ljus- och ljudteknik och riggteknik. En fantastisk blandning av teori och praktik som tillsammans gör en ovanligt bra projektledarutbildning!

 

VILL DU VETA MER?

Läs mer om Event management eller andra kurser på Framnäs folkhögskolas hemsida eller maila dina funderingar till erik.lundstrom@framnas.nu.

Länk till kursen på skolans webbplats
https://www.framnas.nu/kurser/event-management/