Virtuell assistent - distans

Profilkurs, Distanskurs, Yrkesutbildning Kalix folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Distanskurs, Yrkesutbildning

Som virtuell assistent kan du jobba från vartsomhelst i världen och välja tider själv. Möjliga uppdrag är social media manager, administratör, webbkreatör, video/podcastredigerare och liknande.

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Du har minst avslutat 3-årigt gymnasium och viss datorvana. Du kan läsa och förstå instruktioner i skriven text, även på en mer avancerad nivå. Visst material och vissa föreläsningar är på engelska.

Studiestödsnivå (CSN): Eftergymnasial nivå (B1)

Internat: Nej

Kurstid: 28 aug 2023 - 7 jun 2024

Träffar:
2 obligatoriska träffar

Kostnader: Serviceavgift: 1 600 kr

Kontakt: Pia Nyberg

Telefon: 070-270 15 73

E-post:
pia.nyberg@kalixfolkhogskola.se

Utbildningen är på heltid, 1-årig och sker på distans. Obligatoriskt är två fysiska träffar, en i Kalix och en i Stockholm samt digitala möten varje tisdag och torsdag förmiddag. Under året har vi externa föreläsare från branschen. Grupparbete är en viktigt del i utbildningen även om del uppgifter är enskilda. Redovisningar är ibland muntliga, ibland skriftliga.

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs

Utbildningens mål är att deltagaren ska ha fått med sig en bred kunskap om den digitala världen främst gällande sociala medier,  digital marknadsföring, podcast, foto, video och grundläggande företagskunskap. Utöver detta tillkommer etik, källkritik, praktik på hemorten, friskvård, och kunskap om folkbildningens grunder: demokrati, mångfald, jämlikhet, delaktighet.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.kalixfolkhogskola.se/va/

Kalix folkhögskola

Vår sprakande folkhögskola är belägen i Kalix, där älven möter havet. Du hittar oss några kilometer utanför centrum, ett stenkast från den stilla Kalixälven och bara fem mil från gränsen till Finland. För den som gillar att röra på sig finns det mesta man kan tänka sig inom räckhåll: flera gym, sim- och sporthall, underbara skidspår, multiarena, golfbana, fiskevatten och mycket annat.

Läs mer om skolan

Postadress:
Kalix folkhögskola
Näsbyvägen 16
952 62 Kalix

Telefon: 0923-666 10
E-post: info@kalixfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.kalixfolkhogskola.se/