Konstskola på nätet grund - distans

Ansökan stängd

Konstskola på nätet grund - distans

Malmfältens folkhögskola

Ansökan stängd

Ger grundläggande kunskaper i teckning och akvarell, utvecklar deltagarens förmåga att arbeta självständigt, skapar förutsättningar för vidareutveckling inom bild och form.

 

Kurstyp: Profilkurs, Distanskurs

Träffar:
Inga obligatoriska träffar

Studietakt: 50%

Längd: 21 veckor

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: 30 platser. Antagningen är baserad på turordning efter ansökningsdatum. Besked om du antagits meddelas i slutet av november.

Kostnader: Avgiftsfri. Det tillkommer kostnader för material och kurslitteratur.

Studiestödsnivå (CSN):
Gymnasienivå (A2)

Internat: Nej

Kurstid: 24 jan 2022 - 17 jun 2022

Kontakt:
Nina Hedman

Telefon:
E-post:
nina.hedman@kiruna.fhsk.se


Fler kurser inom: Målning / Teckning , Akvarell , Teckning

Varje vecka får deltagarna göra övningar som skickas via e-post för kommentar. Vid utbildningens slut anordnas en utställning med bilder gjorda av alla kursdeltagare.

 

OBS. Information till dig som söker studiemedel (CSN) och läser en annan utbildning, på deltid, samtidigt som Konstskola på nätet.

Tänk på detta! Om du läser parallella studier och kurserna har olika studietider (dvs. kurserna har olika start- och slutdatum) kan din ersättningsnivå komma att påverkas (bli lägre under din totala studietid). Det eftersom att du under vissa veckor har deltidsstudier.

Kontakta CSN för att höra om vad som gäller för dig och hur din ekonomi kan påverkas om du kombinerar olika utbildningar med olika studietider.

 

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs
Deltagaren har grundläggande kunskaper i teckning och akvarell och har utvecklat förmågan att arbeta självständigt med konstnärliga uttryck. Utbildningen har gett förutsättningar för en vidare utveckling inom bild och form genom att förse deltagaren med de kunskaper som är nödvändiga för studier på högre nivå.

Länk till kursen på skolans webbplats
https://malmfaltensfolkhogskola.se/