Bibelterminen

Ansök nu

Löpande antagning t o m 31 december.

Kurstyp: Profilkurs

Studietakt: 100%

Längd: 1 termin

Ansök senast: löpande

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Personligt brev samt rekommendationsbrev

Studiestödsnivå (CSN):
Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 10 jan 2022 - 3 jun 2022

Plats för kursen: Götabro kursgård

Kontakt:
Krister Petersson

Telefon:
E-post:
krister.petersson@orebrofolkhogskola.se


Drömmer du om att få växa som lärjunge till Jesus och verkligen låta HELA livet påverkas av Jesus? Då kan en termin på Götabro bibelskolor få vara en god grund.

Under Bibelterminen vill vi rusta dig att leva ett liv där allt får påverkas av Jesus. Du läser kurser i Bibelöversikt, Inre livet med Jesus, Den Helige Ande, Gudsbild, Att höra Guds tala, Helande, Etik, Jakobsbrevet, Mission, Pionjärt arbete, Församlingen mm.

Under våren har vi en gemensam praktikvecka i Stockholm, i Husby och Rinkeby, där vi kommer att hjälpa församlingen med evangelisation. Veckan brukar vara mycket uppskattad av bibelskolans deltagare.

Vi ger också möjlighet till veckopraktik, ett par timmar per vecka. Veckopraktiken är frivillig men uppskattat. Under praktiken kan du finnas med i en besöksgrupp på Kumlaanstalten, eller vara barn och tonårsledare i någon församling. Du kan delta i praktisk arbete på Götabro kursgård eller ägna tiden åt gatuevangelisation i Örebro.

Veckopraktiken är frivillig, men rekommenderas varmt. Det är ett enkelt sätt att omsätta ord i handling, och ge vidare det du fått under din tid på Bibelskolan.

 

Länk till kursen på skolans webbplats
https://www.gotabro.se/bibelterminen