Högskoleprovs matte

Sommar/helg/veckokurs Lunnevads folkhögskola
Ansökan stängd
  • Studietakt:
    100%
  • Längd:
  • Ansök senast:
    Ansökan är stängd
  • Kurstyp:
    Sommar/helg/veckokurs

Tänker du söka till högskolan? Är matten ett problem? Den här kursen är till dig som vill förbereda dig inför högskolestudier/ högskoleprovet. 

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 20 jun 2022 - 22 jun 2022

Kontakt: Anna Cardenbäck

E-post:
anna.cardenback@lunnevad.se

Tänker du söka till högskolan? Är matten ett problem? Den här kursen är till dig som

vill förbereda dig inför högskolestudier/ högskoleprovet.  Det är skönt att komma förberedd till en provsituation och veta vad provet innehåller. Vi kommer på den här kursen att gå igenom högskoleprovets matematikdel och träna igenom de uppgifter som brukar vara med i provet. Högskolan/ universitetet kräver goda matematikkunskaper och framförallt goda grunder att bygga vidare på. Kanske är det länge sedan du läste matte och vi borsta upp kunskaperna? Eller bara få en extra upputsning inför studierna i höst? På den här kursen får du hjälp med genomgångar och färdighetsträning, du jobbar tillsammans med andra i grupper och kan delge varandra både kunskaper och erfarenheter.

Välkommen till tre intensiva matematikdagar på Lunnevads Folkhögskola!

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.lunnevad.se/utbildningar/sommarkurser/hogskoleprovs-matte/

Fler kurser inom: Matematik

Lunnevads folkhögskola

Lunnevads folkhögskola har en estetisk profil. Det både hörs och känns när man närmar sig skolan. Storband, kammarkör, folkmusik, balett, street, skulptur och grafik är några exempel på vad de studerande på skolans speciallinjer förkovrar sig i. Lärarna på dessa linjer är också verksamma som professionella musiker, konstnärer och dansare vilket innebär en hög kvalitet. På Allmän kurs läser man för behörighet, samtidigt som man kan utveckla sig inom estetiska ämnen. Vår skola ligger i en vacker miljö med god tillgång till övningsrum, konsertlokaler och ateljéer.

Läs mer om skolan

Postadress:
Lunnevads folkhögskola

583 92 Vikingstad

Telefon: 013-23 49 00
E-post: info@lunnevad.se
Webbadress: https://www.lunnevad.se/