Act your Song är en kurs för alla! Det enda du behöver ta med dig är din favoritsång (rock, pop, opera, musikal osv) och massor av nyfikenhet!

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: Kostnad 4950 kr för kost och logi.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 9 jul 2018 - 13 jul 2018

Kontakt

Telefon:
E-post:

Act your Song är en kurs för alla! Det enda du behöver ta med dig är din favoritsång (rock, pop, opera, musikal osv) och massor av nyfikenhet! Du får chansen att fördjupa din relation till denna ovärderliga vän - din favoritsång- på ett sätt du aldrig varit med om tidigare.

Kursen ger dig verktyg att med hjälp av ditt skådespeleri förvandla din favoritsång till ett magiskt stycke teater. Sången blir en mini-pjäs där du är dess sjungande skådespelare.Få saker är underbarare än att lyssna på en sång som verkligen berättar en historia. När kursen är klar har du bemästrat hur du kan göra det.

Kursen handlar om att öppna upp din fantasi, nyfikenhet och hitta glädjen i att på ett trovärdigt och säkert sätt, utan ansträngning agera din sång...

Så, sjung inte bara din favoritsång-  agera den!

 Kursledare är David Shaw, erfaren regissör inom musikal och opera och teaterlärare specialiserad på skådespeleri till musik.

 

Kursen kommer vara på engelska.