Har du lust att bygga din egen värld i datorn men är osäker på hur? Denna helt nya kurs lär dig bygga hus och andra former i 3D.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: löpande

Lediga platser: Ja

Kostnader: Kostnad 4950 kr för kost och logi.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 25 jun 2018 - 29 jun 2018

Kontakt

Telefon:
E-post:

Fascineras du av former? Vill du skapa dina egna 3D-modeller i datorn? Modeller som kan 3D-printas, renderas till fotorealistiska bilder, eller bli ritningar till en praktisk köksbänk, en gullig sommarstuga eller en vidunderlig katedral?

Kursen välkomnar både dig som aldrig 3D-modellerat och dig som vill fördjupa dina färdigheter. Enda förkunskapen är allmän datorvana. Tillsammans skapar vi en ny värld!

Vi avmystifierar först den tredje dimensionen och visar verktygen. Vi varvar klassundervisning med individuell handledning. Varje deltagare bygger ett hus om dagen. Husen sammanfogas till en fantasistad som vi inviger, och alla får med stadsfilen hem. Efter kursen kan du fortsätta skapa fritt.

Programvaran är Sketchup Make 2017 som finns gratis för Windows eller Mac (Sketchup Pro 2018 går också bra). Medtag gärna egen laptop. Exklusiva programtillägg erbjuds gratis.

Kursledare är Felix Heuman och Anders Lyhagen. De arbetar som professionella 3D-modellörer på Holygon och älskar att lära ut hantverket. Viktigast är inte tekniskt kunnande, utan skaparlust och vilja. Vi tror man lär sig bäst när man har roligt tillsammans!

 Läs mer på om lärarna på holygon.com