Digital fotografering för nybörjare

Ansökan stängd

Digital fotografering för nybörjare

Fridhems folkhögskola

Ansökan stängd

Många har skaffat sig en ny digitalkamera och många vill behärska de digitala finesserna och förbättra sina bilder. En kurs för dig som är total nybörjare i fotografering och digital bildbehandling.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: Kostnad 5200 kr för kost och logi.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 5 jul 2021 - 9 jul 2021

Kontakt:
Fridhems folkhögskola

Telefon: 0418-446000
E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se


Många har skaffat sig en ny digitalkamera och de vill behärska de digitala finesserna och förbättra sina bilder. Är du en av dem och tillika total nybörjare i fotografering och digital bildbehandling så är detta kursen för dig. Vi jobbar i programmet Photoshop. Det förutsätts att du har en digitalkamera och har en grundläggande datorvana.

Kursledare är Pernilla Pedersen, yrkesverksam fotograf. Hon fotograferar allt från naturfoto till porträtt på djur och människor, i både studio och i naturligt ljus utomhus. Hon har också varit kursledare i ca 11 år, först i en fotoklubb och de senaste 6 åren i egen regi i egna lokaler i Svalöv. Hon håller kurser för nybörjare, avancerade fotografer samt i bildbehandling. 

De senaste 5 åren har hon jobbat heltid som fotograf. Hon har själv gått fotokurser på Fridhems folkhögskola i 8 år, samt varit kursledare tillsammans med Jan Pedersen i 2 år.