Skrivarsafari

Ansökan stängd

Skrivarsafari passar dig som känner en stark längtan att skriva, men inte vet hur du ska börja. Kanske har du aldrig skrivit, eller skrivit hela ditt liv.

Kurstyp: Sommar/helg/veckokurs

Studietakt: 100%

Längd: 5 dagar

Ansök senast: Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Kostnader: Kostnad 5200 kr för kost och logi.

Studiestödsnivå (CSN):
Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 12 jul 2021 - 16 jul 2021

Kontakt:
Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000
E-post:
info@fridhemsfolkhogskola.se


Fler kurser inom: Skriva , Prosa , Skrivarpedagog , Kåseri

Skrivarsafari passar dig som känner en stark längtan att skriva, men inte vet hur du ska börja. Kanske har du aldrig skrivit, eller skrivit hela ditt liv. Oavsett vem du är, är du välkommen med din nyfikenhet och lust att vara kreativ.

Tillsammans utforskar vi hur berättelser kan ta form med hjälp av våra sinnen, slumpen och väl beprövade metoder. Var beredd på att det kan bli ett äventyr även på insidan. Skrivarsafari har den bonuseffekten.

Din kursguide är Anna-Carin Collin, författare, skrivpedagog och terapeut (psykosyntes). Hon är också utbildad handledare i biblioterapi och har lång erfarenhet av såväl kreativt som terapeutiskt skrivande. 

Anna-Carin har hållit kurser på Fridhem varje sommar sedan 2010. Hundratals deltagare har fått en kickstart som skapat ringar på vattnet för lång tid framöver. De har även fått vänner för livet. 

www.kreagrafen.se

"Skrivarsafari på Fridhem var som en kreativ förlossning som fick mig att känna mig väldigt glad och fri. Gräset var grönt, vi skrattade, grät, andades och skrev, skrev, skrev.” /Erika Dahlberg, deltagare 2014